Skocz do zawartości

Nowości i pyt. ,3DCarCare, ZYMOL, ArtDeShine , ClearCut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CAR CRAZY, pojawiły się małe niejasności. Na etykiecie na tym zdjęciu ten produkt ma w nazwie "Brillant", zaś na innych (np. u evo) jest "Brilliant". Możesz napisać jaką nazwę ma ten produkt na rzeczywistych etykietach u Ciebie? ;)

Opublikowano

CAR CRAZY, podejrzewam, że po prostu Sonax zmienił i etykietę (jest też inny obrazek) i nazwę (z "brilliant" na "brillant"), i dlatego te produkty występują pod różnymi nazwami :).

Opublikowano

CAR CRAZY, Nie wiem czy mi się wydawało czy miałeś w sklepie pady do usuwania morki z jeansu i sztruksu podajże flexipads. Teraz nie moge tego znaleźć. Będziesz coś takiego może miał niedługo?

• Partner forum
Opublikowano

bienek, W sklepie jeszcze nie było, miałem zamówione ale skończyły się w hurtowni :/ Jak tylko uzupełnią braki to pojawią się w sklepie.

Opublikowano
Powód konkretnego zamieszania już u Nas
Co jak co, ale zaopatrzenie macie chyba najobszerniejsze ze wszystkich sklepów z branży, no i jak widać szybkość działania rewelacyjna :good:
  • Partner forum
Opublikowano

Carire, Pewnie w lutym, ale którego to nie wiem :dontknow: Widziałeś gdzieś może jakiś test z porównaniem, żeby nie okazało się że te v2 to tylko napis :o