Jump to content

[Wrocław] Czy mamy w Breslau fanów detailingu ?

Recommended Posts

Posted

jak w tytule?

Chetnie spotkalbym sie i dowiedzial, zobaczyl czym i jak robic.

• 2 weeks later...
Posted

Hej,

niesmialo zapytam, czy mozna byloby wpasc i pogadac o tym jak, czym, co nakladac po kolei, co kupic. Od razu zaznacze, ze nei jestem konkurencja :D, raczej pasjonatem, ktory lubi wiele rzeczy robic sam ;)

Posted
Hej,

niesmialo zapytam, czy mozna byloby wpasc i pogadac o tym jak, czym, co nakladac po kolei, co kupic. Od razu zaznacze, ze nei jestem konkurencja :D, raczej pasjonatem, ktory lubi wiele rzeczy robic sam ;)

Zapraszam Pana :)

Posted

kolega dostal pare razy wyslany na wyspy bananowe za nadgorliwa reklame. innych przewinien sie dopatrzyc nie moge...

Posted

ja też nie dopatruję się innych przewinień.

Umiejętności w dziedzinie detailingu też bliżej nie znane, za to reklama pierwsza klasa.

Posted
poszukaj użytkownika "pawel". widzę, ze ta sama osoba z nowego konta.

kto mnie zna , ten zna, ale nie Pan. Widzisz pan , chcesz być dowcipny ale wcale Ci to nie wychodzi. Po za tym Paweł to imię i się pisze z wielkiej litery . Roman:) p.s. Paweł jest moim krewnym i razem prowadzimy Auto Spa Experts.

Posted

ok, sprawa wyjaśniona, przypominam tylko, że użytkownik "pawel" jednak jest pisany z małej litery w jego własnym profilu... a posługując się nickami nie czuję się zobowiązany do pisania czegokolwiek z dużej litery!;)

pozdrawiam, życzę powodzenia i czekam na pracę w naszym "showroomie"!

julian

p.s. stosując podobny styl - "kto mnie zna, ten mnie zna", wiec moje poczucie humoru pozostawmy może poza konkursem, nie o tym to forum, na szczęście.

Posted
ok, sprawa wyjaśniona, przypominam tylko, że użytkownik "pawel" jednak jest pisany z małej litery w jego własnym profilu... a posługując się nickami nie czuję się zobowiązany do pisania czegokolwiek z dużej litery!;)

pozdrawiam, życzę powodzenia i czekam na pracę w naszym "showroomie"!

julian

p.s. stosując podobny styl - "kto mnie zna, ten mnie zna", wiec moje poczucie humoru pozostawmy może poza konkursem, nie o tym to forum, na szczęście.

...już wkrótce pokażemy swój blask! Spokojnie Panowie:)

• 1 month later...
Posted

to co we Wroclawiu nei ma nikogo kto chcialby sie spotykac? Ja z checia bylbym sklonny uczestniczyc na jakichs cyklicznych spotkaniach aby doszkalac sie w temacie. Tak przy okazji orientuje sie ktos czy we wrocku mozna gdzies wypozyczyc polerke na dzien-dwa?

• 3 months later...
Posted

To organizujemy jakiegoś spota? Ja póki co wiedzą się nie podzielę bo nie mam żadnej ale chętnie posłucham i porozmawiam :) Trzeba by jakieś miejsce wybrać dogodne dla wszystkich z parkingiem. Proponuję parking jakiegoś marketu (tylko nie Bielany proszę ;) ). Co do pory to chyba najlepiej żeby było jeszcze słońce tak aby można co nieco lakiery na samochodzie pooglądać.

Posted

dokladnie trzeba ruszyc wiare i spotkac sie gdzies. proponuje parking w centrum borek, kwestia dogadania terminu i jazda :)

Posted

Osobiście preferowałbym nie weekend. Ale jeśli rzucicie jakiś konkretny termin to może i w sobotę też akurat będę we Wrocławiu.

• 9 months later...
Posted

a ja mam lepsze propo.... za parę dni otwieram we wrocku pierwszą stacjonarną parową myjnię. Może by koledzy zaszczycili swoją obecnością. Szampana zapodam a jakże ale klub sympatyków może się przydać. Co wy na to?

Posted

kiedy i gdzie? uwazaj zebys za duzo nie musial tego szampana kupic jak CI sie pol forum zjedzie ;)

Posted
a ja mam lepsze propo.... za parę dni otwieram we wrocku pierwszą stacjonarną parową myjnię. Może by koledzy zaszczycili swoją obecnością. Szampana zapodam a jakże ale klub sympatyków może się przydać. Co wy na to?

za parę dni? tzn kiedy by to wypadło chodzi konkretnie o datę ;)

Posted

wszystko wskazuje na to że do końca miesiąca się uda - myjki już są ale wykonawca pewnych prac w hali nawala - czekam na polimer na podłodze i 1 bramę - takie tam trudności budowlane. Ogłoszę 2 dni przed jak sobie poradziłem i kiedy GRAND OPEN.... :)