koala0228 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 U mnie również zrobiło się dosłownie mleczko po paru miesiącach....
nefifer13 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Mój przezimował, ma już 1,5 roku, jest trochę wodnisty, ale robi robotę jak trzeba.Najfajniej na czerwonym Nat. Jaką macie wersję bo ja mam w starej okrągłej butelce.
swietlikk Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Mój też jest wodnisty, ale ostatni jaki miałem w tamtym roku był prawie jak pasta i ręcznie lepiej się nim pracowało, z wodnistym jest troszkę gorzej, mam w okrągłej butelce.
damian Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Z SRP podobne rzeczy się dzieją.
Damianldz Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 Tu taka ciekawostka albo i nie Achilles nowa formuła (wodnista) , pociśnięte na stilo , na maszynie DA na 6 biegu z średnim padem , nastepnie wykończone na 3 biegu i na koniec wymyte moja IPA . Moim zdaniem jest całkiem nieźle
Rekomendowane odpowiedzi