Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ładnie wyszło, choć gdybyś dał więcej fotek no i takie 50/50 to dałoby się więcej powidzieć. Widać, że ktoś wogóle nie dbał o samochód, dobrze, że chociaż Ty o niego zadbałeś, wcześnie to była masakra.

Napisz jakich środków używałes ;)

Posted

zdjęć 50/50 nie mam :/

Gdzieś fotki wcięło, ponieważ powinno ich być 13 :/

Środki to: Meguiar's, Menzerna, 3M, Autoglym, Swissvax, DodoJuice ;)

Posted

szkoda,że po jest tylko 1 fotka :) mimo wszystko wygląda fajnie,aż się chce więcej ;)

Posted
Widać, że ktoś wogóle nie dbał o samochód,

Nie koniecznie , Hondy mają pod tym względem beznadziejny lakier , i naprawde łatwo robią się rysy nawet od ręcznego lakieru.

Zajonc świetna robota :) Czym zabezpieczony lakier jakiś wosk Sealant ?

Posted

nOx, to prawda, moja przy na prawdę wprawnym myciu ma ich już sporo, a lakier wygładzałem na wiosnę... na szczęscie jest srebrna;P

podobnie z resztą mazdy, masakra.

Posted

"u nas" do nie dawna śmigał Accord 2008 ale w poprzedniej budzie , również srebrny mycie na dwa wiadra gąbki z mikrobiry zawsze myte płukane itp i rys również sporo a autem opiekowałem się od nowości.

Posted

nOx, SV Onyx ;)

Lakier jak to w hondach miękki ;) zobaczymy jak długo utrzyma się efekt, ponieważ auto dość sporo jeździ i mam się nim opiekować na bieżąco ;)

Posted

zajonc: sorry za offtop i może głupie pytanie, ale zajmujesz się tym profesjonalnie ? Mógłbyś mi napisać na pw ile byś wziął za odświeżenie lakieru w Chryslerze 300c czarna perła ? Auto jest z 2006 roku, przez pierwsze dwa lata było niestety myte na myjniach automatycznych :/

zdjcie001kl.jpgzdjcie002hl.jpgzdjcie003wm.jpgzdjcie004wc.jpgzdjcie006tu.jpgzdjcie007o.jpg

Sorry za słabą jakość zdjęć, robione na szybko...