zajonc Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Honda Accord - rocznik nie znany Czas pracy 16 godzin. Przed Po
Czerw Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Ładnie wyszło, choć gdybyś dał więcej fotek no i takie 50/50 to dałoby się więcej powidzieć. Widać, że ktoś wogóle nie dbał o samochód, dobrze, że chociaż Ty o niego zadbałeś, wcześnie to była masakra. Napisz jakich środków używałes
zajonc Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 zdjęć 50/50 nie mam Gdzieś fotki wcięło, ponieważ powinno ich być 13 Środki to: Meguiar's, Menzerna, 3M, Autoglym, Swissvax, DodoJuice
Thomas Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 szkoda,że po jest tylko 1 fotka mimo wszystko wygląda fajnie,aż się chce więcej
zajonc Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 fotki są tylko ich coś nie widać
julian Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 widać z 5, na tych, które widać, to dobrze widać
zajonc Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 znowu nie widać, muszę gdzie indziej te zdjęcia wrzucić i wstawić, ale to dopiero w domu
zajonc Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Poprawiłem teraz widać
nOx Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Widać, że ktoś wogóle nie dbał o samochód, Nie koniecznie , Hondy mają pod tym względem beznadziejny lakier , i naprawde łatwo robią się rysy nawet od ręcznego lakieru. Zajonc świetna robota Czym zabezpieczony lakier jakiś wosk Sealant ?
julian Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 nOx, to prawda, moja przy na prawdę wprawnym myciu ma ich już sporo, a lakier wygładzałem na wiosnę... na szczęscie jest srebrna;P podobnie z resztą mazdy, masakra.
nOx Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 "u nas" do nie dawna śmigał Accord 2008 ale w poprzedniej budzie , również srebrny mycie na dwa wiadra gąbki z mikrobiry zawsze myte płukane itp i rys również sporo a autem opiekowałem się od nowości.
zajonc Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 nOx, SV Onyx Lakier jak to w hondach miękki zobaczymy jak długo utrzyma się efekt, ponieważ auto dość sporo jeździ i mam się nim opiekować na bieżąco
pLaYmAn Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 zajonc: sorry za offtop i może głupie pytanie, ale zajmujesz się tym profesjonalnie ? Mógłbyś mi napisać na pw ile byś wziął za odświeżenie lakieru w Chryslerze 300c czarna perła ? Auto jest z 2006 roku, przez pierwsze dwa lata było niestety myte na myjniach automatycznych Sorry za słabą jakość zdjęć, robione na szybko...
Rekomendowane odpowiedzi