Denis Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Paweł ale tylko przy tym świetle, z tych odległości i z tych perspektyw nie widać holsów, rys, niedotartego wosku i nie wyciętych do końca miejsc po papierze ściernym A nasz mejkfoter musiał wyjątkowo zawinąć się wcześniej Obiecujemy poprawę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 W temacie korekty mogę jeszcze pomóc (ciasto było dobre ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 holsów, rys, niedotartego wosku i nie wyciętych do końca miejsc po papierze ściernym aż miałem przez to koszmary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 holsów, rys, niedotartego wosku i nie wyciętych do końca miejsc po papierze ściernym nie od razu (coś tam) zbudowano więc... powoli i dojdziecie do wprawy będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 No dobra, wiemy już, że chłopaki robią grupową korektę, Hokus Pokus jak zawsze odwala kawał dobrej roboty, Koncertowa mi się znudziła (z tego co wiem chyba nie tylko mi ). Gdzieś pomiędzy wierszami wyczytałem coś o wygodnych skórach. Wiem wiem Paweł, chciałeś nas zaprosić na coś mocniejszego, spokojnie, prezes zaprasza, odmawiać nie wypada, ale przełożyć to na chłodniejsze wieczory raczej możemy. Może jakiś McD przy S17? Polska A wkroczyła na wschód, nawet u nas są już drogi ekspresowe, eSki, RSy itd przez nasze spoty się przewijają, a my wciąż tylko wegetujemy na miejscu... może gdzieś się ruszymy? Hm? W światłach MOP Markuszów też możecie pocmokać nad lakierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 eSki, RSy itd przez nasze spoty się przewijają ehe właściciel dwoma przecież nie pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Oj Grzesiu czepiasz się słówek. Jak zdecydujecie się ruszyć z Koncertowej dajcie znać. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jak założę setup zimowy na nazistowskie kombi, to możemy pomyśleć nad wydmuchaniem pajęczyny, bo na obecnych ulepach bez powietrza się nie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 a w czwartek coś działamy czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nie żartowałem chociaż i tak nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ja będę dziś na naszej miejscówce dzieś koło 17, takze jeśli ktoś by chciał to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Myłem na Koncertowej w dzień, później korzystając z wolnego garażu zrobiłem w tym mniej kochanym Leonie serwis olejowo-filtrowy, a teraz po pracowitym dniu, wybieram się z Norbertem na Polska-Włochy, także nas nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 a tym czasem w Hokus Pokus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Rozbijamy 5L BSD. Został litr Ktoś chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ja wysyłka paczkomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Pawle jak sytuacja w temacie poruszonym w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Wrzuciłem parę fantów na giełdę, jak komuś coś się spodoba, do dogadania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Byłem dziś na naszej miejscówce od 16 do 18:30 i nikogo z "naszych" nie było Kiedy jakieś spotkano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 ja robiłem myju myju w sobotę i o dziwo jeszcze się szczur nie pobrudził Czy to już czas na Księżycową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 W tym tygodniu co by nie było niestety beze mnie - jak tylko zdrowie pozwoli bardzo chętnie... Denis sprawa w toku - sam tego chciałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 No ciekawe, czy wyjdą Ci te czary mary, hokus pokus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 To co jutro na naszej miejscówce o 16:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 W Hokus Pokus praca wre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 No to widzę, że jest wielkie "zainteresowanie" spotkaniem. Czyli tradycja w narodzie upadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Maćku nic nie upadło, mi stan zdrowia póki co pozwala zrobić dosłownie kilka kroków gdyby nie to sam wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi