gusiak11 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Potwierdzam to co pisze Big, obszywałem u niego kierownicę w passacie b5, 5lat przelot grubo ponad 150 000 i wyglądało to dalej jak mialo wyglądać, nic sie nie odklejało, szwy całe. Teraz od ponad roku mam obszytą kierownicę w Transicie, robie to co robie więc zbiera baty, syf, budowy, czasem w rękawicach bo sie nie chce zdejmować, kilka razy była myta i jest ok, co prawda miejscami sa juz lekkie prześwity bo wybrałem kolor skóry jak tapicerki więc byłą malowana na szaro, ale po tym czasie i jak mówię auto dzień w dzień lata po budowach klimy brak wiec szyby wiecznie otwarte i kierownica wygląda ok. Wiadomo w fabryce obszywają nie co inaczej ale.... ta jakosć za tą kasę jest naprawdę ok i jak pisze Big, ostatnio bylo 120 za jak sama kierownica 140 jak musiał zdejmować. z tego co pamietam to mieszki na skrzynie mam gotowe kosztowało ty chyba 60zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Big, dostałeś PW ode mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Panowie ktos chetny na niedzielne, poranne mycie, co by czysta furka na sume podjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ja chętnie. Miałem pucowanie zaproponować już wczoraj, ale wszyscy chyba widzieliśmy czym aura nas uraczyła. Przyznawać się kto ma wgnioty? - Audi jakoś przetrwało ten kataklizm bez większych uszkodzeń (tylko zgubiona kratka zderzaka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Griffe, co wg Ciebie znaczy niedzielne, poranne mycie? Tydzień temu rozłożyłem się o 6-30 z zabawkami Jeżeli jednak nigdzie nie pojadę to mogę przyjechać, jeden warunek, poranne tym razem oznacza najwcześniej 9-30. Denis, to gdzieś padał grad większy niż te małe kuleczki ok 8mm średnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 borowa, Koledze na Felinie Altee obiło mocno, w centrum aż takiej masakry nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 U Prezesa na parkingu byly okolo 12-14mm pochowal fury pod drzewo i szeptal do Allacha co by drzewa nie przewrocilo - w sumie wysluchal, bo chodzilo o to jedno konkretne, ale Czeslawiacach topola jebla i pol nocy walczylsimy z kilkoma zastepami strazy pozarnej i PGE - atrakcji co niemiara. Mycie jak to ostatnio dwa wiaderka, sprzatanie srodka (zadanie tak odpowiedzialne Prezes tylko powierza Hiszpanskiej Mlodziezy) mozemy zaczynac kolo 10, zwlaszcza, ze moze to byc to jedno z ostatnich pucowan Nazistowskiego avanta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 zwlaszcza, ze moze to byc to jedno z ostatnich pucowan Nazistowskiego avanta... Idzie na żyletki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Na niedzielnego spota piszę się i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 zwlaszcza, ze moze to byc to jedno z ostatnich pucowan Nazistowskiego avanta... Idzie na żyletki? Teee, Mach 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 E, no Prezes... C7 klepnięte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ja odpadam ale czwartek jak coś i tak bd działać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Czwartek jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Griffe, o której dziś (w niedzilę) będziesz? Bo też sie wybieram na przechalpanie Clio. P.S. Miałeś do mnie dzwonić w wiadomej sprawie P.S. 2 W czwartek jak najbardziej jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pomimo okropnego skwaru, mini spot niedzielny połączony z pucowaniem można zaliczyć do udanych Foto relacja: A teraz "małe wyzwanie dla detailera" Kto się podejmuje korekty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zapraszam !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Denis, Damy rade nie takie rzeczy ze "szfagrem" robily my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Chwila moment, nie było mnie kilka godzin i już mi korektę chcą robić edit: 2h na myjni i błoto spłukane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Paweł o tym kolorze wpominałem w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 coś ktoś dziś i o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Nie wiem czy mi sie uda, marne szanse, ale przed chwila widzialem sie z Bigiem i mowil ze bedzie na bank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 jo tez:P [ Dodano: 14 Sierpień 2014, 12:46 ] dach będziemy mieć nad głowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Będę i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 to co 18 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 A ja gdzies daleko przed Wroclawiem... wiec nie zdaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi