Big Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ciekawa sprawa. Właśnie kończę drugą butelkę GC Megsa i jakoś nie zauważyłem żeby mi zjadał FK1000p. Zjada, zjada. NIestety ale delikatny szampon to to nie jest. Piana nie jest zła, choć przy dodo bardzo mizerna, a mycie też takie sobie. Ja po przejściu na Dodo Born to be mild, czuję że Megs GC gra w innej, niestety duuuuużo niższej, lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Griffe, zaciekawiłeś mnie wypowiedzią o szamponach PA. O którym konkretnie modelu myślisz? Glissante Shampoo, AQUA CARNAUBA czy może Carnaubaflockenwashe? Big, no dobra namówiłeś(namówiliście) mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 przetestować zawsze W przyszłym tygodniu może będę, robicie spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Mam taki szamponik do sprzedania tym czasem na koncertowej: Daniel taka oto fanaberia zapalonego detailera: http://i1256.photobucket.com/albums/ii4 ... 870a51.jpg Top notch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Mam taki szamponik do sprzedania tym czasme na koncertowej: Obrazek Daniel taka oto fanaberia zapalonego detailera: http://i1256.photobucket.com/albums/ii4 ... 870a51.jpg Top notch napisz cos więcej co tej fanaberii.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Griffe, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Panowie, może jakiś spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Czwartek 26.06 jak dla mnie moglby byc, wczesniej raczej nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja bardziej myślałem o tym czwartku, bo 26.06, to ja będę nad morzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Maciek ten czwartek to swieto, na bank bede na dzialce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 za zimno nad morze Big, co do daty mi pasuja obie a jak wam nie to moze jutro 17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 moze jutro 17 ? Mi pasi a jak innym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 jak dotre do chalupy to może podjade pogadać bo myc nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Znaczy sie dzis, hmmm. Umyc by sie znalazlo co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Nie mam czasu, odpadam, czy to dziś, jutro czy w piątek. Następny czw również mnie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 no to o 17 tam gdzie zawsze a zwolennicy auto emocjon jak tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 No to ja się stawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mam sprawę do załatwienia, ale postaram się przyjechać chociaż na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SISeniorita Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Czesem oprócz czytania można coś napisać , więc : Baaardzo miło było zobaczyć Was przy autach ! Big dzięki za oponki I do nastepnego oby lepszego i bardzej czasowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 W koncu Mam nadzieje, ze to pierwszy, ale nie ostatni raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 GrzegorzLU, Dobrze że byłeś przynajmniej czlowiek na fotach popatrzy P.S. nastepnym razem zmień stosunek zdjęć z facetami na korzyść tej ładniejsze połowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Działaliście coś z Fusso, jakieś spostrzeżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 gusiak11, w nastepnej serii obiecuje poprawe [ Dodano: 18 Czerwiec 2014, 22:23 ] wojciechch, woskowalismy Biga, wiec jego pytaj jak sie trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 wojciechch, nic specjalnego. Po ok. 2 miesiącach Fusso ulotnił się z maski Clio żony całkowicie. Czyli poziom Megsa NXT 2.0 przy czym Megs ma lepszą głębię i połysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi