Skocz do zawartości

[Lublin] Spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzesiu wypali, jest plan awaryjny. Jak bedzie lalo, spocik tam gdzie skory sa mieksze - Ksiezycowa :kox:

Jak slyszalem mlodziez jest po dobrym treningu, takze tym razem picie pojdzie im gladko :-]

Opublikowano

Korzystając z kilku popołudniowych promieni słońca, zrobiłem zupełnie przypadkiem inspekcję pewnego czerwonego bolidu, gusiak11, Griffe, wyszło :good: A Grzesio onieśmielony blaskiem "Hjundaja" schował chyba gdzieś swojego czarnucha :D

Co do czwartku, w przypadku brzydkiej pogody, może być jak najbardziej Księżycowa. Najwyżej zamiast nakładania dressingu na deskę w S3, zrobimy smalcowanie innego S3, a zamiast czyszczenia Recaro będzie czyszczenie Petersona :lol:

Opublikowano

Byłem w sobotę na targach i co nieco obejrzałem ;) Faktycznie ta pęknięta lampa trochę psuje wygląd. Za to hamulce wyglądają bajecznie :song: Co do samych targów - trochę mało samochodów (sporo wolnego miejsca na obydwu halach). Stunterzy dawali nie zły pokaz swoich umiejętności.

PS. Też nie raz zdarza mi się umyć przy Koncertowej :roll:

Opublikowano
Korzystając z kilku popołudniowych promieni słońca, zrobiłem zupełnie przypadkiem inspekcję pewnego czerwonego bolidu, gusiak11, Griffe, wyszło

staramy sie :) jak możemy :)

Opublikowano

Kurcze wlasnie poganialismy troche testowo z Borowa i planuje zakup wiekszych turbin, a tu dupa - trzeba kupic lampy bo mnie zlinczuja :o

Opublikowano
nie rozumiem o co chodzi ? :?

Oj tam oj tam :P

Griffe, a może redukcja masy? po co w ogóle lampa? :lol: To co, sobota i urywanie następnych 0,1 sekundy?

Opublikowano

Trenowałem w pt, trenowałem ciężko w sobotę, jestem zmęczony dzisiejszym treningiem... szybka regeneracja i jutro przystępujemy do zawodów :lol:

Która godzina itd, wszystko jedno, może ok 18.30, tak aby Norbi zdążył wrócić z treningu.

Opublikowano

Griffe, jeśli knajpa, to ja niestety odpadam. Muszę dziś trochę pojeździć autem i to gdzieś tak do 22, więc nic bym w księżycowej nie użył :cry:

Opublikowano

Pawle, zobaczę, może po 19 na godzinkę wpadnę z Wami pogadać, bo wypić niestety nic nie wypiję.

Opublikowano
Rozmawiałem z Pawłem, odwołane, nic na siłę, nie było chętnych

Może za tydzień w czwartek pogoda będzie bardziej łaskawa i uda się wspólnie pochlapać i posmalcować :)

Opublikowano

Nie wyszlo Wacpanie czwartkowe chlanie.

Na szczescie na ten czwartek tj. 22 czerwca ma byc goraco i slonecznie.

Godzina 17.00 obecnosc obowiazkowa :zly::acute:

Opublikowano
czwartek tj. 22 czerwca ma byc goraco i slonecznie

Sesja w pełni, sorry, ps. przewidzieć pogodę na miesiąc w przód... no no :mrgreen: