Griffe Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Grzesiu wypali, jest plan awaryjny. Jak bedzie lalo, spocik tam gdzie skory sa mieksze - Ksiezycowa Jak slyszalem mlodziez jest po dobrym treningu, takze tym razem picie pojdzie im gladko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Korzystając z kilku popołudniowych promieni słońca, zrobiłem zupełnie przypadkiem inspekcję pewnego czerwonego bolidu, gusiak11, Griffe, wyszło A Grzesio onieśmielony blaskiem "Hjundaja" schował chyba gdzieś swojego czarnucha Co do czwartku, w przypadku brzydkiej pogody, może być jak najbardziej Księżycowa. Najwyżej zamiast nakładania dressingu na deskę w S3, zrobimy smalcowanie innego S3, a zamiast czyszczenia Recaro będzie czyszczenie Petersona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 A Grzesio onieśmielony blaskiem "Hjundaja" schował chyba gdzieś swojego czarnucha nie rozumiem o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Byłem w sobotę na targach i co nieco obejrzałem Faktycznie ta pęknięta lampa trochę psuje wygląd. Za to hamulce wyglądają bajecznie Co do samych targów - trochę mało samochodów (sporo wolnego miejsca na obydwu halach). Stunterzy dawali nie zły pokaz swoich umiejętności. PS. Też nie raz zdarza mi się umyć przy Koncertowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Korzystając z kilku popołudniowych promieni słońca, zrobiłem zupełnie przypadkiem inspekcję pewnego czerwonego bolidu, gusiak11, Griffe, wyszło staramy sie jak możemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Kurcze wlasnie poganialismy troche testowo z Borowa i planuje zakup wiekszych turbin, a tu dupa - trzeba kupic lampy bo mnie zlinczuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 nie rozumiem o co chodzi ? Oj tam oj tam Griffe, a może redukcja masy? po co w ogóle lampa? To co, sobota i urywanie następnych 0,1 sekundy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Nie zdaze schudnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nie zdaze schudnac oj tam oj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Trenowałem w pt, trenowałem ciężko w sobotę, jestem zmęczony dzisiejszym treningiem... szybka regeneracja i jutro przystępujemy do zawodów Która godzina itd, wszystko jedno, może ok 18.30, tak aby Norbi zdążył wrócić z treningu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 18.30 to dobra godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Griffe, jeśli knajpa, to ja niestety odpadam. Muszę dziś trochę pojeździć autem i to gdzieś tak do 22, więc nic bym w księżycowej nie użył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja co prawda nie pojechałem gdze miałem, ale mam imieniny ''mamusi'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Maciek jedno male pifko Ci nie zaszkodzi 3h przed albo soczek i dobra pizza. Siasc w spokoju i pogadac zawsze mozna, mam nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Pawle, zobaczę, może po 19 na godzinkę wpadnę z Wami pogadać, bo wypić niestety nic nie wypiję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Rozmawiałem z Pawłem, odwołane, nic na siłę, nie było chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jakby połączyć wasze spoto-macanki z naszymi to mogłoby być grubo Ale za daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Rozmawiałem z Pawłem, odwołane, nic na siłę, nie było chętnych Może za tydzień w czwartek pogoda będzie bardziej łaskawa i uda się wspólnie pochlapać i posmalcować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Mateusz, gdyby bylo blizej... By sie dzialo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ja jestem o tym przekonany Pawle Może kiedyś w PL odbędzie się coś na wzór Waxstock to będzie okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Nie wyszlo Wacpanie czwartkowe chlanie. Na szczescie na ten czwartek tj. 22 czerwca ma byc goraco i slonecznie. Godzina 17.00 obecnosc obowiazkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 odrazu musze niestety odmowic ale terminy na uczelni mnie gonią ;( chyba ze chlapanie bedzie silniejsze od nauki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 czwartek tj. 22 czerwca ma byc goraco i slonecznie Sesja w pełni, sorry, ps. przewidzieć pogodę na miesiąc w przód... no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jasne - mea culpa 22 MAJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi