Big Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Griffe, bliżej 10 to mógłbym się pojawić pryszczem. Za to dziś mam w planie chlapanie mojego czarnucha, więc jesli ktoś byłby chętny to pewnie tak parę minut po 17 będę na naszej miejscówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Griffe, to już chlapanie na niedzielę? Ja odpadam, kierunek południe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 W takim razie i ja dzis bede okolo 17tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ktos po nocy nie spi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tak bawiliśmy się wczoraj, czyli Big trzyma rurę dla Griffa Natomiast dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Natomiast dzis wesola zaloga brudnym autem (ktore w czasie jazdy samo sie oczyscilo) pojechala na zawody "Bezpieczne wyscigi" - Motopark Ułęż. Pogoda dopisala, impreza byla udana. Kilka ujec okiem detailera: Piekna biala perla na datsunie Odbicia w RS6 warto bylo robic wetsanding klapy Jak na brak powloki nie ma tragedii Norbert twierdzi ze jak RS6 to sedan, przyznalem mu dzis racje Rafal natomiast, ze tylko avant Ponad 2000 konikow - najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Uu macie tu fotki Jeszcze wet drzwi zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Mati tylne zrobione, przednie jeszcze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Rzeczywiście Na telefonie mały ekran więc sam rozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Panie (moze w koncu jakies sie pojawia) i Panowie. CZWARTEK 15 MAJA Roku Panskiego dwa tysiace czternastego odbedzie sie spot na parkingu pod wezwaniem wspanialego Lidla. Czas start 17.00 Oprawa multimedialna imprezy GrzegorzLU Temat przwodni "Majowe Grilowanie" w programie poza tym: mycie, smalcowanie, gadanie, focenie i dobra zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja niestety odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja też się zjawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 jest hair look ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ciekawe co mu na oponie leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Griffe, prezentowałeś swoje auto na Moto East? Pussyloneza widziałem i..... ehm nawet pogłaskałem i pomacałem Rozwalały system auta prezentowane przez salony samochodowe: opony tak wysmarowane, że aż kapało na posadzkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 GrzegorzLU, jeżeli robiłeś więcej fotek, mógłbyś je spakować i wrzucić gdzieś do pobrania? Z góry dzięki. FSO-Team, coś tam czarnego stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 To dobrze mi się wydawało Mam złe wieści: Jakiś łobuz rozbił lewą lampę z tyłu w Audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 w jakim audi ?FSO-Team, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ten lobuz zbil lampe jeszcze pierwszemu wlascicielowi. Taki wstyd, ze ani on, ani ja nie zmienilismy tej lampy jeszcze. Obiecuje poprawe Tak sie prezentowal z mlodszym bratem na sterydach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 http://www.speedyshare.com/gVwrd/MS.rar jesli ktos chce sobie poogladac [ Dodano: 11 Maj 2014, 20:56 ] MatthewG, co do opon to pewnie masło albo smalec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Griffe, żeby było śmieszniej: ja też mam pękniętą lewą tylną lampę w Polonezie. Mój Polonez zobaczył Audi i już się zaczął upodabniać Teraz liczę na to że przybędzie mocy. Audi było "sterylnie". Wszystkie prezentowane auta były czyste, a Twój ( jako jeden z niewielu ) był poziom wyżej. Żadnego pyłku z klocków na zaciskach etc. Niestety zawiodło auto pokazowe firmy detailingowej, spodziewałem się 100% usunięcia rys. Było przygotowane bardzo dobrze ale nie idealnie. Myjnia parowa: to co pokazywali to farsa. Patenty podobne do stosowanych w każdą sobotę w garażach w okolicach blokowisk. Tarcie szmatą po brudzie. Fury w kąciku motokiller.pl na duży plus. Duch detailingowy rośnie w narodzie. To cieszy moje fotki https://plus.google.com/107182013407138 ... 9t1uwkJcHu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 pany nie wypali nam to spotkanie 15 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi