Big Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Właśnie wróciłem po 3 godzinnej zabawie z letnimi kołami od Clio No i teraz letnie koła mogą już spokojnie oczekiwać kolejnego sezonu. Chroni je Swisswax Autobahn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 co tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Panowie jutro 12 myjemy i szorujemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Niedobrze jest jak w BRUDNYCH osmiu garach wacha sie spala - wiec podjade umyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 No ja jutro pracuję nad Clio, wiec pewnie się pojawię na naszej myjcie ale tak gdzieś 11-11:30 i po myciu spadam bo cały proces troche czasu mi zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ja po poniedziałkowym myciu nie mam co robić, wciąż czysty. Nie podjadę również potowarzyszyć, ponieważ jak co sobotę - mam zjazd na PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 No ja jutro pracuję nad Clio, wiec pewnie się pojawię na naszej myjcie ale tak gdzieś 11-11:30 i po myciu spadam bo cały proces troche czasu mi zajmie. czyzby powiedzenie "wpadac na Biga" traciło swoj sens ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Poki co pogoda mocno ZNIECHECA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 mialem pisac nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ja tam byłem Pojawił się też Norbert. Po szybkim myciu na naszej myjce pojechałem dalej pracować nad Clio i własnie wróciłem. 7 godzin ciężkiej pracy i Clio wygląda jak nowe No i w końcu jest przygotowane do zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 bez zdjec to sie nie liczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Zdjęcia będą ale jutro. Dziś skończyłem prace jak było ciemno. Także mam tylko fotki auta brudnego i po samym myciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Korzystając z wolnej, ładnej niedzieli, postanowiłem wrzucić zimowe kółka. Miałem jeździć do pierwszych śniegów, ale nie wytrzymałem, ciągłe ściągania auta oraz drżenie kierownicy przy 1,6zł+ było już nie do zniesienia Letnie idą do prostowania/malowania, a opony na śmietnik. Są plusy zmiany, jeździ jak po sznurku, jest ciszej, zdecydowanie zyskał na komforcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja jutro zmieniam na zime (tylko u mnie to troche potrwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Obiecane fotki Clio Trzeba było w końcu szczura odszczurzyć i do zimy przygotować. Zakres prac przy aucie prezentował się następująco: Mycie: - szampon Megsa Gold Class + rękawica Megsa Suszenie: - Fibra do osuszania Chemical Guys Mamuth Dekontaminacja - glinka magsa + quick detailer + biała fibra megsa Polerowanie: - ręczna korekta lakieru wykonana za pomocą Ultimate Compoud Megsa + gąbka tricolor Przygotowanie lakieru: - HD Cleranse Zymola Zabezpieczenie lakieru: - wosk Zymol Carbon Koła: - glinka megsa - podkład pod wosk Cleaner Fluid Swisswax - wosk Swisswax Autobahn - Na opony nałożony nasz ulubiony :twisted: Dressing Megsa Szyby: - oczyszczone glinką megsa - zabepzieczone NXT Glass Celeaner Megsa No i doszliśmy do fotek :twisted: Oto one Przed myciem: No i po całym procesie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Rafał widzialem dzis zacnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Co do kluczyka to Kaprysowa 2a, boczna Koncertowej, cenowo najlepiej w Lbn Dzięki, kluczyk dorobiony, w sumie rzut beretem od domu. Jak jeździcie na tę myjkę z własnymi wiaderkami, to wodę macie ze sobą czy tam sobie to napełniacie? Planujecie coś w najbliższym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Jak jeździcie na tę myjkę z własnymi wiaderkami, to wodę macie ze sobą czy tam sobie to napełniacie? Planujecie coś w najbliższym czasie? Ja zawsze biorę 5 litrów wody ze sobą. Chodzi o to, że gdybym chciał nalać z lancy wodę pod ciśnieniem do pustego wiadra, to wszystko by z niego wyleciało (ciśnienie!!). Dlatego najpierw wlewam te 5 l do wiadra, a potem wkładam lancę do nalanej już wody i bez problemu dopełniam na fula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 chyba ze przykladasz do mikrofibry lance to jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Cos szmalcujemy pod Olimpem czy pijemy w Ksiezycowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ja jutro szmalcuje na naszej stałej miejscówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Możemy pić, ale dopiero w następnym tygodniu W tym tygodniu nie dam rady Tak w ogóle, co powiecie na następną sobotę? Niedziela, nikt do pracy nie idzie, za kółko nie trzeba siadać, można polecieć grubiej, a nie tak delikatnie jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 mnie w nastepna nie ma ;/ ale w ta jestem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Sobota 30 to w sumie Andrzejki. Mozemy pic tym razem po mesku dziewczeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Czwartek, godz. 18 a ja sam na myjni oj chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi