Big Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Griffe, ja powinienem się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Big wiesz, ze licze na Ciebie - stara gwardia musi sie trzymac razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Griffe, no ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Kto nie byl, niech zaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Dzięki! Myślę, że to może być dobry pomysł na zimowe spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja również dziękuję za spotkanie, było bardzo miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgadza się ! Dzięki za spota Dzięki Griffe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Paweł, dzięki bardzo !! Super atmosfera i super miejsce (zresztą znane mi niemal od małego). No i niech się chłopak dobrze chowa !! Ale po opiciu to nie powinien być dla Niego problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Nastepnym razem kazdy bierze maly wosk, telefon tez mozna nawoskowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Łikend bez opierdzielania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 też swoją skodę dziś przewietrzę chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Chyba z mega opierdzielaniem - BRUDAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 dziwnie wypowiadasz slowa "kiedy wspolne mycie? " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 My z borowa planujemy myć w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 A ja chyba podjadę dzisiaj ogarnąć Superba, bo już patrzeć na niego nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Big co powiesz na 14 tez bym sie wybral w pon niestety wyjezdzam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja wczoraj robilem mazde CX-7, dzis natomiast Mazde 3, takze mycie mam codzennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 No ja właśnie wróciłem. Szybkie 2 godzinki i superbik wygląda jak nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Griffe, kiedy planujesz skończyć Krzysztofa mazdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Jak nie bedzie wiecej "kfiatkow" to w poniedzialek powloka i we wtorek do oddania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Może i ja się pojawię na spociku, za tydzień wpadam na 2 tyg do Lublina . Mam też pytanko - gdzie w Lbn dorobić i zakodować kluczyk do auta (Ford)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 My jutro będziemy od 10-11 na myjni, gdyby ktoś chciał podjechać [ Dodano: 11 Listopad 2013, 16:11 ] Początkowo dzisiejsze mycie miało się zacząć około 10, ale tuż po wjeździe na górny parking ukazała nam się granatowa Ibiza Szanowny Pan Cieć naprawiał ostatnie stanowisko. Po długich oczekiwaniach coś tam w końcu udało się umyć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukk Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Co do kluczyka to Kaprysowa 2a, boczna Koncertowej, cenowo najlepiej w Lbn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patgor Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Początkowo dzisiejsze mycie miało się zacząć około 10 Ja się pojawiłem o 10:45 (szkoda, że się nie spotkaliśmy) i z racji obecności pana ciecia wysprzątałem sobie przynajmniej cały środek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi