Griffe Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 wpadnij hadesem, rowerem albo Toyota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Griffe, a nie wykluczone że to HDS to będzie mój jedyny mechaniczny środek transportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukk Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja niestety dziś odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To w takim razie, chyba nie bede rezerwowal Airport Lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Rezerwuj! Będę ja + 2 w porywach do 4 aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 super na kiedy rezerwowac tor z zemb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 tor z zemb na lotnisko do swidnika Co mi się wydaję że to przesadny optymizm ale może mi się tylko wydaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 gusiak11, wiesz już czy będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 cimals, Czas pokaże, nie wiem jeszcze, chętnie bym przyjechał ale nie wiem jak dzień sie w robocie skończy (wczoraj o 20:15), nie wiem czym będę się przemieszczał a jeszcze w garażu stoi nie dokończony Harley już od poniedziałku. Pomyślę jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Nawet nie pytaj, chcialby bardzo ale ma imieniny tesciowej, po co ma sobie bicz krecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 to chyba weźmie nadgodziny dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 GrzegorzLU tor zajęty http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... F130809986 btw, mogli by zbudować nowy w innym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 my tez jestesmy milosnikami driftu .... no co [ Dodano: 1 Sierpień 2013, 21:29 ] Kolejny spot udany nastepny Śr 14.08.13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 GrzegorzLU, xMarcin95x, ładnie ładnie koledzy na znaki nie patrzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 jakie znaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Pewnie patrza, ale to mlodzi gniewni... Jak zwykle dzieki za udany spocik, jak zwykle sie spoznilem, jak zwykle cos tam mylem, jak zwykle cos tam szmalcowalem, jak zwykle cos pstrykalem, jak zwykle GENIALNA MIEJSCOWKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 GrzegorzLU, C-1 a po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 gdzie takie ładne znaki są przy komendzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dzięki za spota Ładne rzeczy się wyprawia, a obok komenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dzięki Wszystkim za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Warto dodac, ze Drwal wpadl w sobie tylko jedyny i wlascicwy sposob. Nie dosc, ze mial ze soba dla nas siekiery to jeszcze nawet drewno. Przygotowal gry i zabawy, ale bylem padniety po myciu, wycieraniu woskowaniu i takich tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Co jak co, ale miejscówkę na spoty macie super. Bezdotyk na dachu centrum handlowego. Mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Malo tego, wyobraz sobie, ze mozemy spokojnie sie rozlozyc ze wszystkim na kilka godzin, pianownice, pedzelki, glinki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dopiero dotarłem do domu, wchodzę na forum, a tu już nawet zdjęcia, dzisiaj Griffe się spisał Dzięki za dziś. Widzimy się za dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja również dziekuję wszyskiem za, jak zwykle, miło spędzony czas no i możliwość wspólnego mycia - samochodów oczywiście No i do zobaczenia prawie za 2 tygodnie, bo tym razem wyjątkowo w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi