norbertoo Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Norbert, gdzie obiecane materiały dokumentujące sytuację z Twojej maski z sobotniego mycia? Nie zrobiłem, bo nadchodziła bardzo czarna chmura i musiałem szybko zbierać graty Zrobię wam pokaz na czwartkowym spocie i sami ocenicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 W takim razie do zobaczenia w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Nie wiem czy wytrzymam do czwartku bez mycia, bo auto obklejone owadami po trasie aż miło, ale będę raczej na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Big, zdrapiemy je we czwartek, wypróbujemy Twój kwarc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jak paznokciami mozecie drapac, bez szwanku na lakierze, Testowane niejednokrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ale Big ma kwarc ja u siebie nie drapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wiem Slawciu, ze Big ma kwarc, chyba, ze to Renoweczka zabita robaczkami. W czwartek bede ladnym szczurkiem, tam nie ma nic poza tona brudu itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Griffe, chodzi o Superba. To na nim mam tonę robali po ostatnich trasach. Sławek, ja ci podrapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Big bedziesz sie na spocie chlapal czyzby czyzby Ja mialem wpasc tym razem po Twojemu na gotowo, ale, ze zmieniam srodek lokomocji, bedzie jak zwykle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Chyba jednak się doczekacie i pochlapię się troche w wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 to przywioze basen dmuchany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Rozumiem Grzesiu, ze wpadasz z nowym fotopstrykiem i uwiecznisz kropelki na Norberta masce. Po tym MEGA cleanerze musza byc kozackie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 prawde mowiac zdecydowalem sie na soniaczka h200b ale trzeba poczekac do wtorku na wyplat [ Dodano: 30 Lipiec 2013, 22:09 ] na nastepnym spocie bedzie z dodatkiem pieknego wosku glasur od zymola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Woskujesz aparat, grubo Ja cienko, do tej pory tylko kompa i modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 niee woskowac aparat to niee ale auto trzeba bedzie przeleciec bo moja tempacja juz zanika a pod okiem profesionalistow to trzeba trzeba [ Dodano: 30 Lipiec 2013, 23:01 ] ale musze przyznac ze niedawno czyscilem klawiature APC a potem polecial CP Pearl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Kurcze maja jacys byc PROFESJONALISCI Troche wstyd brudasem jechac. ale moze i ja sie czegos dowiem, moze kolega Gusiak11 tez wpadnie. Poza tym udalo mi zwerbowac jeszcze jedna osoba, takze moze bedzie nas wiecej. Jak tak dalej pojdzie z braku miejsca przeniesiemy na lotnisko do swidnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 braku miejsca przeniesiemy na lotnisko do swidnika Dowcipas z Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jak tak dalej pojdzie z braku miejsca przeniesiemy na lotnisko do swidnika Tak daleko? Mam do przejechania całe miasto, na takie spoty to się nie piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Griffe, być może wpadnie kolega ze sklepu excede, bo ostatnio go zapraszałem. gusiak11, również obiecał być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 to o której jest rozpoczęcie dla tych już umytych? 18 czy 19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 to o której jest rozpoczęcie dla tych już umytych? 18 czy 19? Dla mnie to pewnie po 20, dla innych raczej 19 jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 to o której jest rozpoczęcie dla tych już umytych? O 19:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ale co, kaloszki nie teges Mam byc w klapkach Doradzicie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 zawsze jak ktos jest za czysty to sie przez obwodnice moze przejechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 gusiak11, również obiecał być Okaże się jutro bo dziś dzień mnie tak zaskoczył że do domu wróciłem 20:15 A jeszcze jutro żona zabiera szkodnika, no nic czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi