gusiak11 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Zawsze po myciu się błyszczą i nie muszę nic z nimi robić A jak tam słupki zwłaszcza ''B" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 GriffeSprawa komplikuje się tu: Obrazek plak w sprayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 plak w sprayu Mój ulubiony środek ale Griffe, zajumał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 A jak tam słupki zwłaszcza ''B" ?? Poszły do malowania Będzie czarny połysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 plak w sprayu Mój ulubiony środek ale Griffe, zajumał Jak moglbym pozwolic memu PADAWANOWI uzywac "takich" srodkow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dziś byłem w excede i zakupiłem parę rzeczy. Zamówiłem też od kolegi Eryczek zestaw Zymola do pielęgnacji skóry. Szykuje mi się pracowity czas [ Dodano: 19 Lipiec 2013, 22:40 ] ..... ja nie myje, tym razem wpadam "na Big'a" O coś się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Bo raz bys BIG za "murzyna" na spocie porobil, a nie tylko wypucowanymi wpadasz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dobra, dobra, to było przedostatni raz Na kolejny spot przyjadę uciapanym S II muszę tylko pojechać na ... budowę obwodnicy. Borowa ostatnio polecał taką wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 norbi pada dawaj relacje jak kropelki po wosku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 GrzegorzLU, Gdzie ci pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 na czechowie np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 gusiak11, Zalew oraz cała najbliższa okolica susza. Mam nadzieje że do mnie nie dojdzie bo autko umyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Jeszcze teraz siedza krople na Audicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Dziś byłem w excede i zakupiłem parę rzeczy. Zamówiłem też od kolegi Eryczek zestaw Zymola do pielęgnacji skóry. Szykuje mi się pracowity czas też ich wczoraj odwiedziłem po tym jak mnie gusiak11 z Griffe namówili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Gusiu jak to bylo my moowili jedz do excede kupuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Griffe, na Achillesa mnie namówiliście. Jak lancer, skończony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Stoi w garazu powloka sie krystalizuje, dzis warstwa finiszowa i przekazanie auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Późno wróciłem z działki więc przekazanie jutro, może się uda złapać minę właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 "mial byc czarny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 "mial byc czarny" ale o co "come on" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 nic nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
U Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Pozwolę sobie zapytać w temacie spotkań, bo wydaje mi się najbardziej odpowiedni, jeśli chodzi o dotarcie do osób z Lublina i okolic, ale przechodząc do rzeczy, czy ktoś z Was prywatnie zajmuje się tematem szeroko pojętej kosmetyki, jeśli chodzi o pielęgnację "obcego" samochodu (może być oczywiście odpowiedź na PW lub tutaj w temacie) : ) ? Miałbym jeszcze jedno pytanie, czy może orientujecie się, do kogo można się udać w Lublinie, okolicach z tematem renowacji tapicerki skórzanej? Z góry dzięki, jakby ktoś mógł pomóc ; ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Dobra, następne spotkanie w Lublinie tuż tuż, kto planuje zaszczycić nas swoją obecnością na czwartkowym spocie? Ja standardowo startuję od 17 z myciem auta, ponieważ można powiedzieć "będę prosto z trasy" Norbert, gdzie obiecane materiały dokumentujące sytuację z Twojej maski z sobotniego mycia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Zajmij mi miejsce obok siebie, wpadne ladnym szczurkiem bedzie co przy nim robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 tez sie pisze na mycie do zobaczenia o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi