norbertoo Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Dzięki Oby za 2 tygodnie była jeszcze większa frekwencja. BTW, nie ma opcji, żeby była lepsze miejscówka niż ta nasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 /nie mogli niech żałują ja żałuje jak cholera ale że GrzegorzLU, nie przyjechał z odsieczą to z roboty wyszedłem o 18:40 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Dzięki chłopaki. Znów było super. No i te dodatki w płynie ... Norbert, jak w domu sie z tej butelki wytłumaczyłeś Co do miejscówki, faktycznie, ja lepszej nie znam. Do zobaczenia za 2 tygodnie w czwartek. [ Dodano: 18 Lipiec 2013, 22:30 ] to z roboty wyszedłem o 18:40 pozdro A my byliśmy do 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Big, wiem bo gadam z Griffem ale jak wróciłem o 19:30 to nawet mi się iść nie chciało a jeszcze miałem gości więc nie było jak wskoczyć szkodnika i podjechać może next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Norbert, jak w domu sie z tej butelki wytłumaczyłeś Butelka zmieściła się do pudełka, więc nie było się z czego tłumaczyć Od tej pory spłukiwanie tylko 4 programem i wtedy "magiczny płyn" nie będzie potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukk Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Potwierdzam, było bardzo pozytywnie nawet dla nowego O miejscówce rozmawialiśmy, zdanie tych co byli znacie, 1 Sierpnia, 19.00 Spot. Borowa myje od 10 reszta od 17. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Dzieki wszystkim bylo fajnie, byl test wegiel vs tytan, byl magiczny plyn - za chwile bedzie wiecej wart jak slynne juz 3cytryny z Radomia i baba ..... ja nie myje, tym razem wpadam "na Big'a" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 na KA napewno [ Dodano: 18 Lipiec 2013, 22:44 ] http://screenshotuploader.com/s/13071ku4f a teraz puaczcie ze was nie bylo( Cleaner Octus Lidlus ,brak na polskim rynku 178 za 1l) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Borowa myje od 10 reszta od 17. Dlaczego mi tak dokuczacie? Nie umiem szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Lud domaga sie fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 ekhm skonczylem cale auto metoda 2 wiadra --- Borowa mnie zawstydzil skonczyl myc FELGE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Griffe, no właśnie, ja się pytam - gdzie zdjęcia? GrzegorzLU, więcej felg o takim wzorze nie kupię, już sobie to obiecałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 http://speedy.sh/dYSa4/18-07.rar macie ale jakosc niestety tragiczna [ Dodano: 18 Lipiec 2013, 22:52 ] borowa, teraz beda takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blajar Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dzięki za spotkanko, za 2 tygodnie też mam nadzieje podjechać Panowie, przypomnijcie czym to ja miałem ściągać smołę z plastików przy nadkolu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dzieki, milo bylo poznac. Smole najlepiej Prickbort MAC124. Kilka fotek z wczoraj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Śliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 dal bys rade na serwa wrzucic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 norbertoo Chciałbym się zapytać jakim dressingiem zabezpieczasz "plastry miodu" na dole zderzaka. Ostatnio u siebie robiłem Dionysus'em. Straszna udręka z racji tego, że jest dość gęsty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Polecisz GTechniq C4 - raz a dobrze i na dlugo, dlugo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Griffe, Też o tym myślałem. Po części produkt powinien być dość wodnisty aby dał rade dojść do tych plastrów przynajmniej pędzelkiem, bo po ostatniej baardzo długiej zabawie z słoneczkiem Meg'sa i Dionizym postanowiłem że odpuszczę temat. No ale lipa tak jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=p ... xTwKGCuy4c i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Griffe, wszystko było by ok w tym wypadku, z racji tego że plastry są "na wylot": Sprawa komplikuje się tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Nigdy nic na nie nie nakładałem Zawsze po myciu się błyszczą i nie muszę nic z nimi robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 borowa, jechałem dziś obok Ciebie około 12 Nadbystrzycką i potem Diamentową. Ładnie się leon prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 cimals, a dziękuję, zgadza się, pamiętam Octavię, ponieważ dostrzegłem na niej wlepę OCP, później czarny dym i tyle Ciebie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi