Adrianeo Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Witam mam problem z doczyszczeniem felg. Tak się prezentowały przed czyszczeniem Tak po wyczyszczeniu ich za pomocą preparatu Autoland Atack. I moje pytanie czym pozbyć się pozostałych brudów? Próbowałem naftą oświetleniową ale nic nie chciało zejść (ani asfalt ani klej po starych odważnikach) . Co by mogło pomóc i nie być za drogie? Nitro może? Pozdrawiam i dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepper Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Do kleju po odważnikach i asfaltu polecam CAR valet usuwa klej i asfalt. Więcej informacji masz w teście tego środka w tym wątku: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=4876 Cena około 25-30 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted March 20, 2011 Administrator Report Share Posted March 20, 2011 Ja do tego celu używam TAKIEGO SKROBAKA . Delikatny dla felgi a zarazem niezwykle skuteczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogo Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Arekkaz - fajny ten skrobak muszę sobie zamówic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazder Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Mniejsze "czarne ślady" usuniesz preparatem do rozpuszczania smoły i kleju (np. wspomniany CarValet). Klej po odważnikach rozmiękczysz tym samym preparatem, a później zdrapiesz. Wżery ruszysz tylko silnym kwasowym środkiem, niestety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts