Administrator AreK Opublikowano 20 Marca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 To trzeba by było je wyszorować za pomocą jakiejś sprytnej szczoteczki np. IPA Później za pomocą szpilki wcisnąć tam lakier i myślę,że byłoby ok ale to tylko takie moje dywagacje
spons Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Jak dla mnie to odpryki wlasnie najbardziej sie uwidoczniaja po polerce i raczej nie jest to pasta tylko podklad w bialym kolorze... IMHO standard i nie ma co z tym walczyc, chyba ze masz ochote sleczec nad maska pol dnia i bawic sie w "stawianie" kropek, poczym szlifowanie i polerka... gra nie warta swieczki bo zaraz beda nowe... minie pare dni i nie bedziesz ich widzial
krzysztof Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 właśnie oglądałem filmik z julianem i w sumie robiłem tak jak on tylko że na wyższych obrotach . Od teraz będę próbował na wolniejszych Muszę zrobić poprawkę bo wcześniej pisałem że przy czwartym przejściu przysycha mi pasta Wcześniej myślałem że jedno przejście to jest z lewej na prawą lub góra dół przez całe pole polerowanego elementu ,ale po tym filmie wiem że jedno przejście to jest jedno wypracowanie pasty A powiedzcie mi co z tym IPA dlaczego po przetarciu pojawiają się białe plamy ??
krzysztof Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 pisaliście wcześniej że można spryskać pad środkiem QD jaki polecacie do polerki
Rekomendowane odpowiedzi