Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć

Mój pierwszy temat i od razu czekam ma porady.

Wklejam kilka zdjęć żeby zobrazować jak wygląda pacjent :)

BMW będzie szło na drugi ogień. Będzie to moje drugie autko, którym chcę się zając. Mam coś tańszego do nauki i nie boję się go zepsuć :-]

Ok to kilka fotek padaczki :

-maska

49795564.jpg

15439844.jpg

18969226.jpg

-dach

93560529.jpg

43687971.jpg

-ogólny obraz zniszczeń od przodu :)

18442518.jpg

Teraz pytanie co proponujecie do takiego lakieru...?

Przepraszam za światło ale na chwilę obecną takim dysponuję.

Chciałbym kupić produkty z poorboy's world.

Jaka kombinacja zda tu egzamin. Mam na myśli korekcję maszynową.

Dodam, że jeszcze nie mam ani chemii ani padów.

Posted

Nie wyglada na mocno sciorany, ja bym poszedl w megsa 105 i 205, do tego pad cutting i polishing, powinno dac rade :)

Posted

Ogólnie autko do odratowania :) Najgorszy będzie dach ale zobaczymy jak to pójdzie z glinkowaniem (pojęcie miesiąc temu dla mnie obce). Czekam na propozycje bo jak wiadomo graty do korekcji do tanich nie należą :x

Posted
Posted

spons, widzę, że też masz bawarkę i na pewno zdecydowanie bardziej się orientujesz w chemii itp. Jak byś był na moim miejscu i chciałbyś złożyć zestaw do korekcji maszynowej opierając się na produktach poorboy's world to co byś kupił?

Dziękuję za zainteresowanie tematem :) Przeglądałem to forum i produkty kilku sklepów ale jeszcze jestem zbyt zielony i proszę o pomoc :)

Posted

Poszło PW do odpowiedniej osoby :)

W poniedziałek planuje pewne zmiany a z detailingiem zwiążę najprawdopodobniej resztę życia :evil:

Posted
spons, widzę, że też masz bawarkę i na pewno zdecydowanie bardziej się orientujesz w chemii itp. Jak byś był na moim miejscu i chciałbyś złożyć zestaw do korekcji maszynowej opierając się na produktach poorboy's world to co byś kupił?

Nigdy nie uzywalem PB, natomiast na w/w megsie na lakierze bmw pracowalo mi sie dobrze, pasta nie jest sucha i duzo wybacza.