Jump to content

CAR valet Pasta Polerująco Nabłyszczająca

Recommended Posts

Posted

carvaletlogo.jpg

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE I CHEMICZNE:

Wygląd: Ciecz

Kolor: Pomarańczowy

Zapach: Charakterystyczny

Kilka słów od siebie:

Do małych zarysowań jak znalazł. Na opakowaniu zaleca się stosowanie ręczne ale ja nie mam takich chęci i czasu, żeby machać ręką więc stosuję na miękkiej gąbce. Idealne uzupełnienie po zastosowaniu pasty drobnoziarnistej CAR Valet. Zauważalna różnica na obszarze gdzie była stosowana. Lakier wygląda żywiej i odzyskuje głębie koloru. Na mojej zniszczonej masce auta na pierwszy rzut oka widać, na którym kawałku było coś robione, lakier jest ciemniejszy i bardziej się błyszczy. Dodatkowo efektownie kropelkuje.

Zdjęcia:

PRZED

przed3.jpg

przed2.jpg

przed.jpg

PO

po.jpg

po2.jpg

po3.jpg

po4.jpg

popierwsze.jpg

PRZED/PO

przedpo.jpg

przedpo2.jpg

Posted

Impulsator, Dawaj zdjęcia z innego hostu. Z imageshacka nie banglają coś ostatnio.

Posted

Na innych forach ładują się bez problemu więc problem tkwi gdzieś w forum. Poczekamy, jak naprawią to będzie wszystko znowu tak jak powinno, zamieszania w hostingu nie chcę sobie robić.

Chyba nic nie pomoże, więc zacząłem wgrywać zdjęcia na inny hosting.

Posted

Mogłeś chociaż opisać efekty testu. Nie popatrzymy, ale chociaż byśmy sobie poczytali.

• Administrator
Posted
Niewielka różnica.

No to ja wszystkim życze takich niewielkich różnic przy produktach z wypełniaczami.

Posted

Szkoda, że nie ręcznie zrobione, może jakaś alternatywa dla Ultimate Compound. Na zdjęciach widać efekty tylko po paście polerująco nabłyszczajacej czy również użyta była pasta o której wspominasz drobnoziarnista?

Posted

Ale to jest srodek z wypelniaczami a UC jest typowo scierny, i to wg skali Megsa bardzo mocno. Biorac pod uwage wypelnianie to nie ma co daleko szukac bo SRP odwala swietna robote.

Posted

damianTDCi, tylko polerująco nabłyszczająca. Przy ręcznej pracy z użyciem mikrofibry było bardziej porysowane niż przed.

Posted

Pasta polerująco-nabłyszczająca porysowała? W takim razie musi miec substancje ścierne i to dość silne.