Gość Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Pasta polerująco - nabłyszczająca WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE I CHEMICZNE: Wygląd: Ciecz Kolor: Pomarańczowy Zapach: Charakterystyczny Kilka słów od siebie: Do małych zarysowań jak znalazł. Na opakowaniu zaleca się stosowanie ręczne ale ja nie mam takich chęci i czasu, żeby machać ręką więc stosuję na miękkiej gąbce. Idealne uzupełnienie po zastosowaniu pasty drobnoziarnistej CAR Valet. Zauważalna różnica na obszarze gdzie była stosowana. Lakier wygląda żywiej i odzyskuje głębie koloru. Na mojej zniszczonej masce auta na pierwszy rzut oka widać, na którym kawałku było coś robione, lakier jest ciemniejszy i bardziej się błyszczy. Dodatkowo efektownie kropelkuje. Zdjęcia: PRZED PO PRZED/PO
Marco Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Impulsator, Dawaj zdjęcia z innego hostu. Z imageshacka nie banglają coś ostatnio.
Gość Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Nie korzystam z innego. Wszystko trzymam na jednym.
Gość Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Na innych forach ładują się bez problemu więc problem tkwi gdzieś w forum. Poczekamy, jak naprawią to będzie wszystko znowu tak jak powinno, zamieszania w hostingu nie chcę sobie robić. Chyba nic nie pomoże, więc zacząłem wgrywać zdjęcia na inny hosting.
SJake Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Mogłeś chociaż opisać efekty testu. Nie popatrzymy, ale chociaż byśmy sobie poczytali.
Marco Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Typowy wypełniacz. Niewielka różnica.
Administrator Evo Opublikowano 2 Marca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Niewielka różnica. No to ja wszystkim życze takich niewielkich różnic przy produktach z wypełniaczami.
damian Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Szkoda, że nie ręcznie zrobione, może jakaś alternatywa dla Ultimate Compound. Na zdjęciach widać efekty tylko po paście polerująco nabłyszczajacej czy również użyta była pasta o której wspominasz drobnoziarnista?
firmek Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Ale to jest srodek z wypelniaczami a UC jest typowo scierny, i to wg skali Megsa bardzo mocno. Biorac pod uwage wypelnianie to nie ma co daleko szukac bo SRP odwala swietna robote.
Gość Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 damianTDCi, tylko polerująco nabłyszczająca. Przy ręcznej pracy z użyciem mikrofibry było bardziej porysowane niż przed.
damian Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Pasta polerująco-nabłyszczająca porysowała? W takim razie musi miec substancje ścierne i to dość silne.
aro_77 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Albo mikrofibra miala wlasciwosci scierne
Rekomendowane odpowiedzi