pawelpp Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Ale to cena i wymiar przykładowy. Z tego co zrozumiałem to zrobią ci na wymiar i kształt jaki chcesz. Zdjęcia były w tamtym temacie kicaja. A no faktycznie, zdjęcia były i się zmyły.
kicaj Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Artur co do wymiaru to zrobimy każdy. Jak coś to pisz PW. Nie będę robił bazaru w tym wątku. Podaj mail to wyślę Ci też foty. Czy ktoś wie co się dzieje, że nie mogę załączyć nowych zdjęć i zniknęły wszystkie z mojego tematu mimo, że jak edytuje to widzę je w załącznikach?
juhas10 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Heh pewnie nie jesteś partnerem forum może dlatego
faraon3021 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Ale to cena i wymiar przykładowy. Z tego co zrozumiałem to zrobią ci na wymiar i kształt jaki chcesz. Zdjęcia były w tamtym temacie kicaja. A no faktycznie, zdjęcia były i się zmyły. A jak Twoje mycie przy domu? Poukladalo sie z sasiadami?
pawelpp Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 No trochę się uspokoiło jak dostali po uszach. Jednego wywaliliśmy z zarządu wspólnoty, drugiego z piwnicy w naszym bloku. Skakali, skakali i się doigrali bo się ludzie wkurzyli, hehe Teraz myjemy w innym miejscu, za blokiem, obok garaży blaszanych, żeby z przodu kostki nie moczyć.
faraon3021 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Pawel czy jadac ze Szczecina w srone Choszczna mijam Twoj dom? Gdzies mi to auto (czyste) wpadlo w oko
pawelpp Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Raczej powinieneś mijać. Choć blok jest trochę w głębi. Ale autem często gdzieś stoję na widoku. No i staram się, żeby były czyste.
kicaj Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 Ostatnio mam sporo zapytań w sprawie mat. Pewnie cześć osób pisze do mnie po przeczytaniu tego tematu. Napiszę więc tutaj. Niestety na tą chwilę nie posiadamy miejscówki w której moglibyśmy takie maty wykonać. Więc do odwołania wypadam z interesu ps. Moja i dwóch klientów z którymi mam kontakt mają się całkiem dobrze więc jesli ktoś ma możliwość zakupienia/zrobienia sobie takiej maty to zdecydowanie polecam.
kicaj Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 Pochwale się naszymi ostatnimi "wypocinami".
Moderator Eryczek Opublikowano 11 Lipca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 kicaj, to Twoja produkcja?
faraon3021 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 A jak z trwaloscia takiej maty?
kicaj Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 A jak z trwaloscia takiej maty? Sam materiał dobrze znosi uzytkowanie. Generalnie dopóki nie przedziurawisz lub nie rozerwiesz będzie ok.
faraon3021 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 A jak z naprawami? Klej czy termozgrzewalne?
kicaj Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2016 A jak z naprawami?Klej czy termozgrzewalne? Jakies małe dziurki można klejem do tworzyw sztucznych. Większe uszkodzenia, jesli ma to byc dobrze zrobione trzeba zgrzać.
Rafigarage Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 @kicaj Witam! Robisz jeszcze maty do mycia aut? Potrzebuję do studia detailingu , na razie 1 szt około 6x6 metrów. Daj znać, mój numer: Rafi 501-450-688. Pozdrawiam!
kicaj Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2018 Oferta na maty na dniach pojawi się na forum w dziale handlowym Dla forumowiczów przewiduje spory rabat. 1
Rekomendowane odpowiedzi