Guest Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Być może już ten temat był poruszany(nowy jestem). Czy używał ktoś z Was pisaka do usuwania rys z karoserii? Jakieś opinie na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz KRK Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Jeśli chodzi Ci o to co reklamują w telezakupach to zapomnij. To bujda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted February 19, 2011 Administrator Report Share Posted February 19, 2011 Magia,czary mary i po rysie!!! Chwyt marketingowy i tyle chociaż nigdy nie testowałem! Odpuść sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 jeśli chodzi Ci o pisaki z telezakupów typu fix it pro, to z tego co pamiętam na youtube są filmiki, które pokazują, że to nie działa zwykły chwyt marketingowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emek Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Wygląda na to, że jest to marker z bezbarwnym: Na tym filmiku nawet daje radę, na markerze: "clear cote applicator" Tutaj: Widać już, że na odpryski do podkładu nie pomaga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hart88 Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Jakby to działało to by ludzie setek zł nie wydawali na kombinacje past,padów itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał88 Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 zobacz sobie komentarze pod tym filmikiem na youtubie (FIX IT PRO) http://www.youtube.com/watch?v=gynxhWzehmE jeden przykładowy: "Oszustwo!!! Ta kredka nie działa. Uważajcie na oszustów z allegro co to sprzedają!!! Kombinowałem próbowałem i sprawdzałem to i nie działa nawet w najmniejszym stopniu. Nie kupujcie tego!!!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmek Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gynxhWzehmE bujda na resorach, reklamowana przez faceta z napastowana broda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Kupiłem kiedyś z ciekawości bo 30 zł można poświęcić i powiem Ci że wolałbym wydać to jednak na piwo. Marker nie działa...bujda, kłamstwo, szkoda kasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 No właśnie chciałem spytać kogoś kto skusił się i kupił. Nie spodziewałem się optymizmu w wypowiedziach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts