julian Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 szukając dobrej alternatywy dla produktów najbardziej renomowanych producentów (nie kwestionuje sensu wydania więcej na jakość i trwałość, to poza dyskusją) zagłębiłem się w ofertę car-plan. uspokajam, nie chce cupowac t-cut-ów itp, ale znalazłem ciekawe ścierki i aplikatory. ktoś to zna? bo jak nie to chyba aż kupię, żeby sprobować i zrecenzować http://www.carplan.pl/images/microfibra_P.jpg http://www.carplan.pl/images/premiumS_P.jpg
AutoDetailing Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Są dostępne na wielu stacjach benzynowych (np. w Gdyni sieć stacji "Pod Żaglami"), nie testowałem, ale mogę powiedzieć, że produkty Car Plan wyglądają całkiem zachęcająco. Za te pieniądze wydają się być godnymi polecenia.
RudyTygrys Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Kupiłem kiedyś "Microfibre Cloth", używam jej głownie do szyb, wg mnie ma zbyt rzadkie włókna i słabo chłonie wodę. Bez rewelacji. Co do innych produktów nie mam doświadczenia, chociaż oglądałem ostatnio aplikatory i wyglądały zachęcająco.
Maru 123 Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 ja używałem pada do wosku- do dupy szkoda kasy-rozpruł się podczas pierwszego woskowania auta. za to łapka do mycia auta z tymi frędzlami jest ok. mam taką od jakiegoś roku i daję radę a lekkiego rzycia nie ma bo czyści u mnie głównie koła i nadkola
Thomas Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 co do takich ogólnie niedrogich środków .... chodziło mi o coś jedynie do nabłyszczania z możliwością stosowania po każdym myciu pomimo wosku,który jest stosowany raz na 2-3 miesiące kupiłem jakiś czas temu środek z Nigrina seria Nanotec ,służący jedynie do nabłyszczania i ochrony lakieru .... trochę lepszy niż wosk w płynie nie wiem jak jest z trwałością,gdyż używam go po każdym myciu a tak wygląda po lekkim deszczu
Rekomendowane odpowiedzi