andpgud Posted January 18, 2011 Report Posted January 18, 2011 jest tu ktos z Lublina. Mozna by sie spotkac i pogadac.
martek Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Jestem i ja ale co do pogadania to nie wiem Na razie to chyba tylko posluchac moge ale pilnie studiuje forum
Griffe Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Rowniez jestem, cos doradzic moge i chetnie innych poslucham.
martek Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 No to moze zorganizowac jakis spotkanie? Moze 2 tura zapowiedzianago wiosennego;) spotkania w Primus? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 6559#66559 No oczywiscie jesli wlasciciel bedzie zainteresowany.... Ja chetnie dowiem sie wiecej bo powoli mnie wciaga.... Doswiadczen za wielu nie mam (poza doswiadczeniami z szybkobrudzacym sie autkiem) i chetnie wsiakne bardziej w temat Chetnie poznalabym takze opinie uzytkownikow na temat innych firm niz Megs To?... Jakies propozycje?
borowa Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Panie, Panowie, w takim razie ogarnijcie jakieś spotkanie i chętnie Was odwiedzę jak będę w Lublinie
Griffe Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Tylko jakis termin z wyprzedzeniem, zeby byla szansa przyjechac blyszczacym autem, a nie np. "prosto z trasy"
analyzator Posted January 3, 2017 Report Posted January 3, 2017 Odbywa się coś czasem? Ja również lublin.
krzesuo Posted January 21, 2017 Report Posted January 21, 2017 Dobre pytanie, sam bym z chęcią podjechał jakby się coś odbywało w Lbn lub okolicach .
Recommended Posts