andpgud Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 jest tu ktos z Lublina. Mozna by sie spotkac i pogadac.
witol Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Andres, no jasne że tu jesteśmy
Gibon86 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja też oczywiście. A spotkanie czemu nie
martek Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Jestem i ja ale co do pogadania to nie wiem Na razie to chyba tylko posluchac moge ale pilnie studiuje forum
Griffe Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Rowniez jestem, cos doradzic moge i chetnie innych poslucham.
martek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No to moze zorganizowac jakis spotkanie? Moze 2 tura zapowiedzianago wiosennego;) spotkania w Primus? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 6559#66559 No oczywiscie jesli wlasciciel bedzie zainteresowany.... Ja chetnie dowiem sie wiecej bo powoli mnie wciaga.... Doswiadczen za wielu nie mam (poza doswiadczeniami z szybkobrudzacym sie autkiem) i chetnie wsiakne bardziej w temat Chetnie poznalabym takze opinie uzytkownikow na temat innych firm niz Megs To?... Jakies propozycje?
borowa Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Panie, Panowie, w takim razie ogarnijcie jakieś spotkanie i chętnie Was odwiedzę jak będę w Lublinie
Griffe Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Tylko jakis termin z wyprzedzeniem, zeby byla szansa przyjechac blyszczacym autem, a nie np. "prosto z trasy"
analyzator Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Odbywa się coś czasem? Ja również lublin.
krzesuo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dobre pytanie, sam bym z chęcią podjechał jakby się coś odbywało w Lbn lub okolicach .
Rekomendowane odpowiedzi