zmichal Posted January 18, 2011 Report Posted January 18, 2011 Ostatnio czyściłem ekren od nawigacji zwykłą ścierką na sucho, ale zauważyłem, że jakby się rysuje (matowieje) od tego Czy isnieją jakieś specjalne kosmetyki służące do pielęgnacji tego typu ekranów?
wax-master Posted January 18, 2011 Report Posted January 18, 2011 Ostatnio czyściłem ekren od nawigacji zwykłą ścierką na sucho, ale zauważyłem, że jakby się rysuje (matowieje) od tego Czy isnieją jakieś specjalne kosmetyki służące do pielęgnacji tego typu ekranów? Wystarczyłoby jakbyś tą ścierkę namoczył aby była wilgotna. Nigdy nie wycieraj czegokolwiek na sucho czy to drewno czy np. zegary ponieważ w 100% zostawisz rysy,smugi itp. Jest kilka środków do czyszczenia elementów wewnętrznych, poszukaj w sklepach dostępnych na forum lub w necie
Marco Posted January 18, 2011 Report Posted January 18, 2011 Sa środki do czyszczenia wyświetlaczy np. fellowes'a. Środki do użytku domowego ale spokojnie nadają się do czyszczenia powierzchni w aucie.
Afi Posted January 18, 2011 Report Posted January 18, 2011 Coś takiego jak LCD TV Cleaner firmy Betterware. Używam tego tylko do czyszczenia monitora, w czym spisuje się zresztą znakomicie.
zmichal Posted January 19, 2011 Author Report Posted January 19, 2011 Chyba coś takiego kupię - http://allegro.pl/zestaw-do-czyszczenia ... 61392.html dzięki za pomoc!
piotrl Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Ja ostatnio do czyszczenia monitora okularów i TV używam tego poszukaj w Aldi Kauflandzie Lidlu
Recommended Posts