Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Chciałem Wam pokazać efekty mojej pracy z zeszłego sezonu.

Auto miało dopiero rok, nie wymagało więc regeneracji, zostało więc porządnie umyte i zabezpieczone.

Przy pracy korzystałem głównie z kosmetyków Meguiars (m.in. wosk - Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax).

Zdjęcia do obejrzenia na stronie:

Seat Ibiza

05.JPG.94a48167f1d268d093c8db60e03cefe2.JPG

Posted

Trzeba przyznać ze pięknie się prezentuje. Gratulacje! Fajnie tak dbac o nowe autko-ono zawsze będzie w super stanie. Zazdroszczę;)

Niech zgadnę-na oponkach Endurance?:)

• Administrator
Posted

Efekt fajny. Auto zawsze będzie jak nowe!

Posted

Bardzo mi się podobają te kółka. :) Myślę o takich samych felgach. One są na 15 - nastkach?

Efekt ogólnie bardzo przyjemny. :)

Posted

zadbane autko,widać że właściciel lubi czyste autko:), ale oponki to chyba nowe nie wygladaly tak ładnie jak teraz:) :good:

Posted

No rzeczywiście opony się świecą jak nie powiem co ;-)

Felgi niestety tylko 14 bo nie miałbym co zrobić z oponami na jakich auto wyjechało z salonu, ale na tym wzorze felg z czarnym lakierem wewnątrz nie wyglądają na takie małe.

Posted

Silnik 1.4 85KM dzielnie daje radę :)

A już pod koniec przyszłego miesiąca będę mógł wrócić z nowymi fotkami i dokładniejszą relacją bo szykuje mi się jego ostatnie pucowanie (nowe autko już w drodze).