pawciuw Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Czy opłaca się dokładać 20 funtów i kupić silverstorm z tymi padami ? Doradźcie bo w końcu się zebrałem i chcę zamówić tą polerkę. http://www.amazon.co.uk/SILVERLINE-SILV ... 271&sr=1-2 a przesyłkę doliczyłeś? pytam, bo jakoś nie mogę się dopatrzeć, żeby była FREE.. przesyłka ekonomiczna jesli wydam 25 funtow jest za darmo. Chyba ze coś zle zrozumiałem. To opłaca się ?
Tomek WRO Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Osobom mającym problem lub bojącym się zakupów na Amazon polecam cierpliwe szukanie na alledrogo. Ja od ok. 3 tygodni czekałem, sprawdzałem. Pare dni temu pojawiła się SL za 139zł i 159zł ale bez gwarancji (tylko 5 dni od sprzedającego), sprawna towar powystawowy. Dzisiaj dogadałem się z facetem i za 170zł wziąłem tą 129659. Ta tańsza jest bez stabilizacji przecież. Nie wiem czy mogę podawać linka ale sprzedający to lonlydragon.
marjano82 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Skontaktowałem się z facetem i miał jeszcze 3 szt. modelu ze stabilizacją obrotów- rzecz jasna nabyłem takową.
ivo Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Panowie Silverline 264569 ma stabilizacje obrotów?
Tomek WRO Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Panowie Silverline 264569 ma stabilizacje obrotów? Koledze nie chce się czy nie umie cofnąć się o kilka stron/poczytać ten temat i znaleźć odpowiedź?
ivo Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Bez złośliwości, ale jeśli już zapytałeś to odpowiem, umiem cofać strony/poczytać a nawet skorzystać z googla. Zapytałem, bo znalazłem kilka sprzecznych informacji.
knefelson Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 czesc, napisalem w podwieszonym temacie, ale tutaj tez porusze ta kwestie. "koledzy powiedzcie mi cos polerce Silverline. dostałem dzis takowa tylko mam z nie problem, generalnie pierwsze 2 biegi mi nie dzialaja, tz. ich regulacja. Jak startuje z 1 to maszyna tylko buczy, ale sie nie kreci, jak przekrece na 2 ro powoli sie rozkreca, a od 2-3 jest bardzo czula regulacja i rozkreca sie coraz szybciej. Z powrotem to samo na 6 biegu zasuwa i do 4 biegu schodzi liniowo, ale od 3 biegu generalnie staje- czy to jest normalne? A drugie pytanie to takie czy ja musze caly czas prawa reka miec wcisnieta obydwa przyciski na raczce? bo jak puszcze ten maly okragly to maszynka staje." polerka jest ta niebieska z serii DIY. nie wiem co mam teraz zrobic czy odeslac gosciowi z alledrogo, czy ten typ juz tak ma? najgorsze jest to, ze nie umiem wyczyc predkosci, nie wiem na ktorym biegu jaka wystepuje... ;/ dzieki chlopaki za pomoc, bo mnie juz !@#$% ;]
Mnichu Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 bez obciążenia powinna starować z pierwszego biegu i płynnie przechodzić na każdy kolejny
zegarek Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 knefelson, z Twojego opisu wynika, że jest uszkodzona. Powinna na 1 startować bez problemu, ale oczywiście rozpędzając się powoli ze względu, że ma soft-start. A co do przycisków, to, żeby uruchomić, trzeba wcisnąć oba, ale później wystarczy trzymać ten główny.
danielek. Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 knefelson, Tak działa sprawny Silver http://www.youtube.com/watch?v=zS1VIliiH8w
knefelson Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 dzieki chlopaki, nie pocieszyliscie mnie u mnie nie dosc, ze maszyna dostaje kopa dopiero od 3 biegu, to dodatkowo musze trzymac oba przyciski no trudno trzeba chyba bedzie z amazona kupic...
granwork Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 dzieki chlopaki, nie pocieszyliscie mnie u mnie nie dosc, ze maszyna dostaje kopa dopiero od 3 biegu, to dodatkowo musze trzymac oba przyciski no trudno trzeba chyba bedzie z amazona kupic... Również jestem zainteresowany kupnem Silverline Silverstorm 129659 na amazone. Mam parę pytań: czy ktoś pomógł by mi wybrać skąd, z której strony kupić i czy dane przesyłka będzie darmowa ?? Jest sporo tych ogłoszeń ale niewiem które są wiarygodne i z darmowa wysyłką
Paw3l Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja wczoraj zdecydowałem się na Silverlina z Amazona, rejestracja wszystko ładnie pięknie, z kartą też nie było problemu, przesyłka darmowa, no ale po zamówieniu okazało się, że czas realizacji od 2 do 4 tygodni nie doczytałem przed kupieniem dobrze że jeszcze zima trzyma
Paw3l Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Kurier z paczką odwiedził mnie we wtorek, szybki test i wypolerowane lampy ogólne pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne, wyszystko raczej działa jak powinno więc jestem zadowolony z konta ściągnęło jakoś koło 230 zł, trochę podrożało, ale mimo to myślę, że warto
marjano82 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Jak dla mnie polerka jest bardzo OK, parę aut już obleciała i jestem zadowolony, niestety przy ostatnim padła nagle i dziś została oddana do naprawy- mam nadzieję, że nie przekroczy ona kosztów zakupu nowej maszyny:)
maciety1989 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Moze ma ktos z was rozwalonego silverlina ? Potrzebuję trybu wrzeciona....
TADEK14 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Panowie, potrzebuje tego elementu. Wie ktoś gdzie mogę go dostać? .
maciety1989 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 mam ten sam problem, wyszczypane dwa zęby. Dowiadywalem sie, chyba nigdzie nie mozna tego dostać wiec czeka Cię kupno nowej polerki.
anty1234 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 zastanawiam się nad polerka silverline... odstrasza mnie tylko zakup przez ta strone amazon... nie mogę znaleźć gdzie pisze że wysyłka darmowa, albo koszt i możliwość wysyłki do polski... Dlatego też mam dylemat czy nie lepiej dorzucić do graphite ??
MaroLBN Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 mam problem, kupilem ta polerke, rozpakowalem, wlaczam do gniazdka i nic... w zestawie byly szczotki silnika (ale chyba zapasowe, bo ich nie wkladalem) moze ktos pomoc??
proximo Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 na pewno dobrze włączasz? najpierw mały przycisk pod kciukiem a potem ten duzy?
MaroLBN Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 wciskalem ten okrągły koło kciuka, i jednocześnie ten duży i nic, tj nie było prądu ;(
anty1234 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Moja cięzko zaskakuje, trzeba do konca wcisnac ten przycisk. Ojciec tez mial problemy z wlaczeniem jej. Mam problem... konczy mi sie szczotka, gdzie taka dostane ??
globus Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam. Na amazonie znalazłem dwie polerki Silverline które nie wiele się od siebie różnią i którą byście bardziej polecili? (linki do amazona) Silverline 1 Part number 264569 3,9kg soft start, prędkości od 600rpm do 3000 rpm 1200watt £37.99 Silverline 2 Part number 129659 3,8kg soft start,prędkości od 900rpm do 3000rpm 1200watt £46.00 Jeszcze takie pytanie. BP lepiej brać Menzerna Menzerna - 75mm Rotary Backing Plate i Menzerna - 125mm Rotary Backing Plate czy Flexipads Flexipads 3" Rotary Machine Polisher Ultra Soft Mount Backing Plate 75mm oraz Flexipads 5" Rotary 125mm M14 Thread Velcro Ultra Soft Density Backiing Plate ?
coobah Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 globus, http://www.amazon.co.uk/Silverline-Silv ... roduct_top Bo ta druga nie ma stabilizacji obrotów. Odnośnie BP: Flexi jest najpopularniejszy... Weź 125 mm i 75 mm z białej gumy i warto mieć jeszcze te same rozmiary z żółtej gumy - są bardziej miękkie...
Rekomendowane odpowiedzi