Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy opłaca się dokładać 20 funtów i kupić silverstorm z tymi padami ? Doradźcie bo w końcu się zebrałem i chcę zamówić tą polerkę.

http://www.amazon.co.uk/SILVERLINE-SILV ... 271&sr=1-2

a przesyłkę doliczyłeś? pytam, bo jakoś nie mogę się dopatrzeć, żeby była FREE..

przesyłka ekonomiczna jesli wydam 25 funtow jest za darmo. Chyba ze coś zle zrozumiałem. To opłaca się ?

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Osobom mającym problem lub bojącym się zakupów na Amazon polecam cierpliwe szukanie na alledrogo. Ja od ok. 3 tygodni czekałem, sprawdzałem. Pare dni temu pojawiła się SL za 139zł i 159zł ale bez gwarancji (tylko 5 dni od sprzedającego), sprawna towar powystawowy. Dzisiaj dogadałem się z facetem i za 170zł wziąłem tą 129659. Ta tańsza jest bez stabilizacji przecież. Nie wiem czy mogę podawać linka ale sprzedający to lonlydragon.

Opublikowano
Panowie Silverline 264569 ma stabilizacje obrotów?

Koledze nie chce się czy nie umie cofnąć się o kilka stron/poczytać ten temat i znaleźć odpowiedź? :wallbash:

Opublikowano

Bez złośliwości, ale jeśli już zapytałeś to odpowiem, umiem cofać strony/poczytać a nawet skorzystać z googla. Zapytałem, bo znalazłem kilka sprzecznych informacji.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

czesc, napisalem w podwieszonym temacie, ale tutaj tez porusze ta kwestie.

"koledzy powiedzcie mi cos polerce Silverline. dostałem dzis takowa tylko mam z nie problem, generalnie pierwsze 2 biegi mi nie dzialaja, tz. ich regulacja. Jak startuje z 1 to maszyna tylko buczy, ale sie nie kreci, jak przekrece na 2 ro powoli sie rozkreca, a od 2-3 jest bardzo czula regulacja i rozkreca sie coraz szybciej. Z powrotem to samo na 6 biegu zasuwa i do 4 biegu schodzi liniowo, ale od 3 biegu generalnie staje- czy to jest normalne? A drugie pytanie to takie czy ja musze caly czas prawa reka miec wcisnieta obydwa przyciski na raczce? bo jak puszcze ten maly okragly to maszynka staje."

polerka jest ta niebieska z serii DIY. nie wiem co mam teraz zrobic czy odeslac gosciowi z alledrogo, czy ten typ juz tak ma? najgorsze jest to, ze nie umiem wyczyc predkosci, nie wiem na ktorym biegu jaka wystepuje... ;/

dzieki chlopaki za pomoc, bo mnie juz !@#$% ;]

Opublikowano

knefelson, z Twojego opisu wynika, że jest uszkodzona. Powinna na 1 startować bez problemu, ale oczywiście rozpędzając się powoli ze względu, że ma soft-start.

A co do przycisków, to, żeby uruchomić, trzeba wcisnąć oba, ale później wystarczy trzymać ten główny.

Opublikowano

dzieki chlopaki, nie pocieszyliscie mnie :mrgreen:

u mnie nie dosc, ze maszyna dostaje kopa dopiero od 3 biegu, to dodatkowo musze trzymac oba przyciski :kox:

no trudno trzeba chyba bedzie z amazona kupic...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
dzieki chlopaki, nie pocieszyliscie mnie :mrgreen:

u mnie nie dosc, ze maszyna dostaje kopa dopiero od 3 biegu, to dodatkowo musze trzymac oba przyciski :kox:

no trudno trzeba chyba bedzie z amazona kupic...

Również jestem zainteresowany kupnem Silverline Silverstorm 129659 na amazone. Mam parę pytań: czy ktoś pomógł by mi wybrać skąd, z której strony kupić i czy dane przesyłka będzie darmowa ?? Jest sporo tych ogłoszeń ale niewiem które są wiarygodne i z darmowa wysyłką

Opublikowano

Ja wczoraj zdecydowałem się na Silverlina z Amazona, rejestracja wszystko ładnie pięknie, z kartą też nie było problemu, przesyłka darmowa, no ale po zamówieniu okazało się, że czas realizacji od 2 do 4 tygodni :shock: nie doczytałem przed kupieniem :oops: dobrze że jeszcze zima trzyma :mrgreen:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurier z paczką odwiedził mnie we wtorek, szybki test i wypolerowane lampy :D ogólne pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne, wyszystko raczej działa jak powinno więc jestem zadowolony :) z konta ściągnęło jakoś koło 230 zł, trochę podrożało, ale mimo to myślę, że warto :)

Opublikowano

Jak dla mnie polerka jest bardzo OK, parę aut już obleciała i jestem zadowolony, niestety przy ostatnim padła nagle i dziś została oddana do naprawy- mam nadzieję, że nie przekroczy ona kosztów zakupu nowej maszyny:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zastanawiam się nad polerka silverline... odstrasza mnie tylko zakup przez ta strone amazon... nie mogę znaleźć gdzie pisze że wysyłka darmowa, albo koszt i możliwość wysyłki do polski... Dlatego też mam dylemat czy nie lepiej dorzucić do graphite ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem, kupilem ta polerke, rozpakowalem, wlaczam do gniazdka i nic...

w zestawie byly szczotki silnika (ale chyba zapasowe, bo ich nie wkladalem)

moze ktos pomoc??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moja cięzko zaskakuje, trzeba do konca wcisnac ten przycisk. Ojciec tez mial problemy z wlaczeniem jej.

Mam problem... konczy mi sie szczotka, gdzie taka dostane ??

Opublikowano

Witam.

Na amazonie znalazłem dwie polerki Silverline które nie wiele się od siebie różnią i którą byście bardziej polecili? (linki do amazona)

Silverline 1

Part number 264569 3,9kg soft start, prędkości od 600rpm do 3000 rpm 1200watt £37.99

Silverline 2

Part number 129659 3,8kg soft start,prędkości od 900rpm do 3000rpm 1200watt £46.00

Jeszcze takie pytanie.

BP lepiej brać Menzerna Menzerna - 75mm Rotary Backing Plate i Menzerna - 125mm Rotary Backing Plate

czy Flexipads Flexipads 3" Rotary Machine Polisher Ultra Soft Mount Backing Plate 75mm oraz Flexipads 5" Rotary 125mm M14 Thread Velcro Ultra Soft Density Backiing Plate ?