Gość Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam szukałem opini na temat http://www.spaauto.pl/ i nic nie znalazłem. Nie wiedziałem gdzie zadać pytanie, a swego rodzaju potrzebuje pomocy;) zastanawiam się nad regeneracją lakieru u nich- mogę dostać zniżkę na usługi regeneracje lakieru polerowanie i mycie auta zamiast 500- 100zł zastanawiam się czy warto. Zaciekawiała mnie informacja " Zakład jest ubezpieczony w razie jakichkolwiek problemów klient otrzyma odszkodowanie" nie brzmi zachęcająco. Macie może jakąś wiedze na ich temat albo mieliście jakąś styczność z nimi. Pozdrawiam
dkk Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 mogę dostać zniżkę na usługi regeneracje lakieru polerowanie i mycie auta zamiast 500- 100złCzyli z 500zł schodzą do 100zł? Podejrzanie tanio. Wydaje mi się, że profesjonalna usługa to od 800zł powinna kosztować minimum - ale mogę się mylić. Ciekawe na jakich środkach pracują?
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 to jest napewno normalne bo ten kupon jest na zasadzie promocji i niestety dziś muszę sie zdecydować.
maestro00 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jeśli masz nie daleko to jest to bardzo proste do weryfikacji. Podjedź i obejrzyj czym i jak pracują oraz jakie są efekty (zwłaszcza czy są hologramy). Następnie zdaj relację a forum. Przypominam że zakład prowadzi też naprawy smart więc możliwe że te 100zł dotyczy jakiejś promocji na miejscową naprawę bo nie wydaje mi się żeby chodziło o polerkę ,a tym bardziej detailing całego auta. Nie powinni mieć nic przeciwko obserwacji bo ilość fotek na stronie jest prawie zerowa. Może dopiero zaczynają, każdemu trzeba dać szansę
krzychu147 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 mnie osobiście zastanawiają ceny za "czyszczenie tapicerki", zdjęcia z prac owej firmy na ich stronie są bardzo małe przez co moim zdaniem ocena wykonania jest niemożliwa, nie ma też zamieszczonych żadnych projektów- efektów prac dotyczących np polerowania, no ale decyzja zależy od Ciebie. Tak jak pisze maestro00 każdemu trzeba dać szansę, chyba obserwacja wykonanych usług będzie najlepszym rozwiązaniem tej sprawy.
julian Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 korekta lakieru za 100pln? takie rzeczy tylko w erze...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Przecież mają cennik na stronie. Samo polerowanie od 300-900 a kompleksowa usługa od 970 do 1890 zł w zależności od rozmiarów auta.
Wesol Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Obrzeżna Północna i wszystko jasne , tam jest giełda samochodowa. Auta na tej giełdzie , jak oglądałem to większość ma Swirle i Hologramy. Poza tym za 500zł zawsze można kupić na własną rękę jakieś dobre kosmetyki. Wolałbym nie ryzykować i nie jechać tam w ciemno.
kupusso Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 W tamtej okolicy oprócz giełdy jest także kilka komisów samochodowych więc pewnie mają od nich zlecenia. rimu mieszkasz blisko także podjedz do tej firmy, popytaj, poogladaj i wtedy zedcydujesz
Rekomendowane odpowiedzi