Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Administrator
Opublikowano

Czarne boki to wg mnie zły pomysł. Straszny kontrast i aż oczy bolą przy wielkim monitorze

Opublikowano

A już myślałem ,że tylko mi coś nie gra.Myśle ,że nawet jakiś jasny kremik lub biel była by odpowiednia jako główne tło.

Opublikowano

Macie rację, kontrast jest spory :)

ale akurat ja powiem, że lubię czarne - środek forum też bym widział czarny..

Jako ideał podałbym forum Audi Klub Polska - Nie będę linku podawał można wygooglać.

Od wielu lat jest takie samo i nie zmienione. Kolorystyka świetna na późne godziny nocne.

• Administrator
Opublikowano

Przeczytałem wszystkie uwagi od A do Z. (przeczytajcie sami 8-) )

Zdania są tak zróżnicowane, że ciężko jest wszystkim dogodzić.

Kolorystyka pozostaje taka jaka jest i tylko małe zmiany bedą jeszcze wprowadzone. ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No forum bardzo ładne i funkcjonalne, ale mam problem z logowaniem przez wtyczkę do firefoxa LASTPASS. Przy próbie logowania na forum wywala błąd o treści "Błąd":D

Opublikowano
No forum bardzo ładne i funkcjonalne, ale mam problem z logowaniem przez wtyczkę do firefoxa LASTPASS. Przy próbie logowania na forum wywala błąd o treści "Błąd":D

Nie możemy odpowiadać za wtyczki do przeglądarek.

Opublikowano

Wtyczki wtyczkami, ale wcześniej było OK, no i to jest jedyne forum gdzie jest problem.

Opublikowano
Wtyczki wtyczkami, ale wcześniej było OK, no i to jest jedyne forum gdzie jest problem.

Możliwe, że po dodaniu mechanizmów blokady przed botami masz ten problem, ale na to nic nie poradzę. Mechanizmy muszą zostać.