Administrator AreK Opublikowano 10 Marca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Czarne boki to wg mnie zły pomysł. Straszny kontrast i aż oczy bolą przy wielkim monitorze
hart88 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 A już myślałem ,że tylko mi coś nie gra.Myśle ,że nawet jakiś jasny kremik lub biel była by odpowiednia jako główne tło.
Sharqi Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Macie rację, kontrast jest spory ale akurat ja powiem, że lubię czarne - środek forum też bym widział czarny.. Jako ideał podałbym forum Audi Klub Polska - Nie będę linku podawał można wygooglać. Od wielu lat jest takie samo i nie zmienione. Kolorystyka świetna na późne godziny nocne.
Administrator CleanerFreak Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Przeczytałem wszystkie uwagi od A do Z. (przeczytajcie sami ) Zdania są tak zróżnicowane, że ciężko jest wszystkim dogodzić. Kolorystyka pozostaje taka jaka jest i tylko małe zmiany bedą jeszcze wprowadzone.
Gordo Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 No forum bardzo ładne i funkcjonalne, ale mam problem z logowaniem przez wtyczkę do firefoxa LASTPASS. Przy próbie logowania na forum wywala błąd o treści "Błąd":D
Łukasz Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 No forum bardzo ładne i funkcjonalne, ale mam problem z logowaniem przez wtyczkę do firefoxa LASTPASS. Przy próbie logowania na forum wywala błąd o treści "Błąd":D Nie możemy odpowiadać za wtyczki do przeglądarek.
Gordo Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Wtyczki wtyczkami, ale wcześniej było OK, no i to jest jedyne forum gdzie jest problem.
Łukasz Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Wtyczki wtyczkami, ale wcześniej było OK, no i to jest jedyne forum gdzie jest problem. Możliwe, że po dodaniu mechanizmów blokady przed botami masz ten problem, ale na to nic nie poradzę. Mechanizmy muszą zostać.
Rekomendowane odpowiedzi