Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czym konserwować jasne tworzywa?

Do skóry kupiłem Gliptone, natomiast kompletnie nie wiem co stosować do jasnych plastików?

Nadmienię, że interesują mnie tylko ekskluzywne i drogie środki - pomożecie?

Posted

Jesli chodzi tylko o zabezpieczenie to 303.

Ja uzywam na swoim bezowym wnetrzu 303 Aerospace Protectant i nie zostawia po sobie on zadnego polysku i zapachu, lubie to gdyz deska ma oryginalny wyglad i jest zabezpieczona.

• Administrator
Posted

Rozumiem że środki tanie ale bardzo dobre odpadają ?

Posted

Pewnie ze tak, co to za frajda powiedziec ze mam mega srodek do pielegnacji tworzyw jak nie mozna dodac ze za 150zl 100ml :lol:

Posted
Jesli chodzi tylko o zabezpieczenie to 303.

Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź?

Rozumiem że środki tanie ale bardzo dobre odpadają ?

Mogą być, ale chciałbym coś naprawdę skutecznego i dobrego, dlatego kierowałem się ideologią - dobre=drogie :)

• Administrator
Posted
Mogą być, ale chciałbym coś naprawdę skutecznego i dobrego, dlatego kierowałem się ideologią - dobre=drogie

Poorboys Natural Look - tester kosztuje 17 zł.

• Administrator
Posted

Co do zasady jasne plastiki rządza sie takimi samymi prawami jak każde inne plastiki we wnętrzu,nie ma do nich dedykowanych środków. Temat o produktach Meguiarsa jest również w tym dziale.

Posted
Co do zasady jasne plastiki rządza sie takimi samymi prawami jak każde inne plastiki we wnętrzu,nie ma do nich dedykowanych środków. Temat o produktach Meguiarsa jest również w tym dziale.

Dobrze wiedzieć, co do produktów właśnie ogarniam już ten dział i trochę poczytałem także już więcej nie będę zadawać tępych pytań - przynajmniej w tym dziale :lol:

Posted
Generalnie tak ale jednak nie do konca. Megs Natural Shine Protectant o ile na ciemnych wyglad jest ok to jasne, bezowe i szare nabraly zoltawego odcienia. IMO tragedia. Na jasnych za to bardzo fajnie wyglada PB NL.