zmichal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Czym konserwować jasne tworzywa? Do skóry kupiłem Gliptone, natomiast kompletnie nie wiem co stosować do jasnych plastików? Nadmienię, że interesują mnie tylko ekskluzywne i drogie środki - pomożecie?
aro_77 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jesli chodzi tylko o zabezpieczenie to 303. Ja uzywam na swoim bezowym wnetrzu 303 Aerospace Protectant i nie zostawia po sobie on zadnego polysku i zapachu, lubie to gdyz deska ma oryginalny wyglad i jest zabezpieczona.
Administrator Evo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Rozumiem że środki tanie ale bardzo dobre odpadają ?
Lukas G Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Pewnie ze tak, co to za frajda powiedziec ze mam mega srodek do pielegnacji tworzyw jak nie mozna dodac ze za 150zl 100ml
zmichal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jesli chodzi tylko o zabezpieczenie to 303. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Rozumiem że środki tanie ale bardzo dobre odpadają ? Mogą być, ale chciałbym coś naprawdę skutecznego i dobrego, dlatego kierowałem się ideologią - dobre=drogie
aro_77 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nie bede sie rozpisywal: http://www.303-products.com/shop303/ind ... ectant.cfm
Administrator Evo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mogą być, ale chciałbym coś naprawdę skutecznego i dobrego, dlatego kierowałem się ideologią - dobre=drogie Poorboys Natural Look - tester kosztuje 17 zł.
Lucas_UK Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 A czy ktoś mógłby coś polecić ze stajni meguiars? Jakieś konkretne produkty do jasnych plastików?
Administrator Evo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Co do zasady jasne plastiki rządza sie takimi samymi prawami jak każde inne plastiki we wnętrzu,nie ma do nich dedykowanych środków. Temat o produktach Meguiarsa jest również w tym dziale.
Lucas_UK Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Co do zasady jasne plastiki rządza sie takimi samymi prawami jak każde inne plastiki we wnętrzu,nie ma do nich dedykowanych środków. Temat o produktach Meguiarsa jest również w tym dziale. Dobrze wiedzieć, co do produktów właśnie ogarniam już ten dział i trochę poczytałem także już więcej nie będę zadawać tępych pytań - przynajmniej w tym dziale
firmek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Co do zasady jasne plastiki rządza sie takimi samymi prawami jak każde inne plastiki we wnętrzu,nie ma do nich dedykowanych środków. Temat o produktach Meguiarsa jest również w tym dziale. Generalnie tak ale jednak nie do konca. Megs Natural Shine Protectant o ile na ciemnych wyglad jest ok to jasne, bezowe i szare nabraly zoltawego odcienia. IMO tragedia. Na jasnych za to bardzo fajnie wyglada PB NL.
Rekomendowane odpowiedzi