Jump to content

Recommended Posts

Posted

Autko to Seat leon TDi 230ps Niestety nie mam zdjęć przed korektą ale lakier był zrysowany przez myjnie.

Użyte produkty to:

-Szampon NXT

-Glinka

-UC z wełniakiem

-SwirlX na niebieskim padzie 3M

-Wosk 16#

dscn204511.jpg

dscn204322.jpg

dscn204633.jpg

dscn202044.jpg

Posted

Panowie to nie dzial dla profi 8-) troche uznania tym bardziej dla tych co zaczynaja, jak ktos pracowal nad lakierem to po co czepiac sie opon :idea:

Wyszlo pieknie :good:

Mateusz jaka maszynka pracowales?

i przy jakich obrotach na poszczegolnych pastach/etapach?

pozdro

Posted

MM.MM, ładny Leon :good: Ile czasu Ci zajęła korekta? Felgi to 17" 7J ET 35? Też się przymierzam do Ten eSów, ale srebrnych i to na wiosne razem z :ad:

Posted

Wiem opony, wiem nadkola miałem ich nie ruszać, poprostu kolega nie chciał, więc nic na siłę :)

Pracowałem MAKITA 9227 CB około 6 godzin, obroty do 2100 aż do wypracowania pasty.

Co do felg to tak 17 ET 35.

Posted
około 6 godzin, obroty do 2100 aż do wypracowania pasty
:shock: Chciałbym zobaczyć efekty pod lampą....
  • Administrator
Posted

Jak na prace jednej osoby, z dwuetapową korektą...powiedzmy że to mało.

Posted

Jeśli masz mocno zniszczony lakier to bez maszyny nic nie zrobisz, hmm naprawdę bardzo szybciutko to zrobiłeś 6 godz. ...

• Administrator
Posted
czy taki efekt można osiągnąć bez użycia maszyny?

Ciężko cokolwiek powiedzieć bo zdjęcia są zrobione w taki sposób że nie sposób ocenić stopień korekcji.

Posted

MM.MM, ładniejsze może i tak, ale za 350zł/sztuka to najwyżej repliki rs4, które się rozpadną po 2 dniach :D