Kabar Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Nie mamy filtra polaryzacyjnego. Fotografią moja dziewczyna zajmuje się typowo amatorsko - dla przyjemności. Ma prostą lustrzankę Canon 450D z kitowym obiektywem. Jak się wie jak zrobić to wszystko wydaje się proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo78 Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 nie no jasne, absolutnie nie chce krytykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniu Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Świetne fotki. Zdradź, jak zrobiona jest ta ostatnia? Tak przepolerowali maske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 super robota, chętnie zobaczyłbym fotki z etapów pracy przy głębszych rysach i otarciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 co prawda Alfy nigdy mi się nie podobały, ale jak widzę jak wyciągnąłeś ten egzemplarz to szczęka mi opadła... świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hart88 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Możesz coś więcej napisać jak przywróciłeś kolor plastikowego podszybia ?Mam u siebie w kolorze "bieli" i też z chęcią bym to zlikwidował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ale wziąłem się za zupełnie wypłowiałe podszybie.pomocna była opalarka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hart88 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Tak widziałem to.Ale zwyczajnie podgrzałeś ostrożnie ten plastik i kolor wrócił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Cos takiego ci wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zalecałbym ostrożność przy działaniach blisko lakieru. Tak jak na filmie podczas "opalania" nakładek na nadkola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 A moze ktoś wytłumaczyć co to za reakcja zachodzi, że palstiki pod wpływem temp odzyskują swoja czern?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zrobie to na Peżocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Metoda jest cwana, pomaga też niwelować rysy w plastiku bo taka ostra poszarpana rysa częściowo się nadtapia i jest dużo mniej widoczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KinceK Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nice one Marco, bryczka nabrała rumieńców. Fajna ta metoda z opalarką - a czy powierzchnia plastiku nie zmienia struktury np. przy gładkich listwach nie będzie śladu, że było podgrzewane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi