blaszczu Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam! Tak jak w temacie - jakich szczotek do tapicerki używacie i możecie polecić? Zwykłe "marketowe" czy może jakiś lepszych produktów? Pzdr
_Shadow Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 ja tam mam szczotke taka do czesania butow czy cos, z takiego srdenio miekkeigo włosia, nie wiem czy mnie a to nie zlinczuja ale daje rade :-)
Gliptone Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Szczotka do skóry Szczotka powinna być z naturalnego włosia. Skalę twardości trudno opisać. powinna być na tyle miękka żeby nie rysować skóry i na tyle twarda żeby usunąć "stary" brud pomiędzy fałdami. Powinna dobrze leżeć w dłoni. Za małą szczotką się niepotrzebnie zamęczysz, za duża nie dotrze w ciasne miejsca. Idealna szczotka jest tu http://zadbane-auto.pl/sklep/kosmetyki- ... nia-skory/
blaszczu Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Szczotka do skórySzczotka powinna być z naturalnego włosia. Skalę twardości trudno opisać. powinna być na tyle miękka żeby nie rysować skóry i na tyle twarda żeby usunąć "stary" brud pomiędzy fałdami. Powinna dobrze leżeć w dłoni. Za małą szczotką się niepotrzebnie zamęczysz, za duża nie dotrze w ciasne miejsca. Idealna szczotka jest tu http://zadbane-auto.pl/sklep/kosmetyki- ... nia-skory/ Z tym, że ja potrzebuje do tapicerki welurowej
Marco Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Szczotka do ubrań się nadaje.
mutra Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 A ja mam cos takiego: http://www.klinikaagd.pl/prod/1924990615;5454/ odkurzanie i usuwanie sierści za jednym zamachem
Marco Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 mutra, a czy ta turboszczotka daje rade usunac wbity w wykladzine podlogi piasek?? Ona ma bardzo fajny i jedyny sensowny do uzycia w samochodzie rozmiar. Ale czy wlasnie z zapuszczona podloga sobie poradzi??
kanar Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 To zależy od mocy odkurzacza, na pewno ułatwia zadanie, korzystam z takich turboszczotek, przydatne są ale jako uzupełnienie, bo nie wszędzie nią dojdziesz.
Arth Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 A ja mam cos takiego:http://www.klinikaagd.pl/prod/1924990615;5454/ odkurzanie i usuwanie sierści za jednym zamachem Pasuje do rur w wiekszosci odkurzaczy, czy tylko do Elektroluxa?
mutra Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 mutra, a czy ta turboszczotka daje rade usunac wbity w wykladzine podlogi piasek U mnie nie dała rady na 100% W tym względzie jest to pewne ułatwienie ale na pewno nie przełomowe. Zresztą w opisie ona jest opisana jako służąca do usuwania sierści i u mnie sprawdza się w tej kwestii bardzo dobrze. Do zelmera nie pasuje ale można dokupić przejściówki. Ja uciąłem kawałek starej plastikowej rury od zelmera i oszlifowałem trochę papierem ściernym - 3 minuty roboty i przejściówka gotowa. Z wad ma jedną - kręci się z prędkością zależną od siły "zasysu" odkurzacza. U mnie na ostatnim biegu odkurzacza jest to zdecydowanie zbyt szybko i wtedy jej wydajność bardzo spada. Swoją kupiłem na allegro za niecałe 30 złotych.
kanar Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Ostatnio kupiłem taki zestaw Dirt Devil, bardzo fajny, tani bo zapłacilem z 80 pln, w walizce i z przejściówka, jak sprawdzałem to pasuje mi do wszystkiego co mam w domu czyli karcher, zelmer, elektrolux. Jakość turboszczotki o wiele wyższa niż w przypadku oryginalnego produktu karcher, który tez posiadam a który kosztował chyba ponad 150 pln
aro_77 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Ten zestaw co byl na iBood moze?
turzol Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Ostatnio kupiłem taki zestaw Dirt Devil, bardzo fajny, tani bo zapłacilem z 80 pln, w walizce i z przejściówka, jak sprawdzałem to pasuje mi do wszystkiego co mam w domu czyli karcher, zelmer, elektrolux. Jakość turboszczotki o wiele wyższa niż w przypadku oryginalnego produktu karcher, który tez posiadam a który kosztował chyba ponad 150 pln kupiłem ten sam zestaw na ibood.pl i również polecam Jedynym mankamentem jak dla mnie jest to, że turboszczotka jest nie regulowana w pionie, ale mimo wszystko sprawdza się znakomicie
kanar Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 tak jest ja również z ibooda
kita33 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Ma ktoś i może coś powiedzieć o turboszczotce karchera bo zastanawiam się na zakupem do sprzątania tapicerki http://www.karchercenterpoznan.pl/kc-pl ... 18__Ssawki
Rekomendowane odpowiedzi