Sucre Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam Wiele razy czytalem ze wspomagacie sie LT w osuszaniu samochodu po myciu. Chcialem zapytac jak to wyglada, czy po oplukaniu umytaego juz samochodu spsikujecie LT i dopiero wycieracie do sucha??[shadow=olive][/shadow]
vanquisz Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Sucre, zależy jak sytuacja wygląda po myciu. Jak mam mało wody na aucie, to LT i jechane. Jeśli tej wody jest więcej, używając Janka Niezbędnego nie da sie idealnie ściągnąć wszystkiego. Dlatego też biorę inny ręcznik oraz LT i do dzieła.
turzol Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Ja po każdym myciu a przed wysuszeniem psikam na mokrą karoserie dosłownie po jednym psiknięciu na panel i dopiero wtedy osuszam auto ręcznikiem. Wg LT w roli wspomagacza osuszania sprawdza się bdb
Sucre Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Właśnie szukałem czegoś co będzie pomagać w osuszaniu, czy po tym bez problemu można używać QD?? Czy psikacie LT również na szyby??
vanquisz Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Sucre, a czemu by nie? Co prawda nie daje efektu niewidzialnej wycieraczki, ale coś w ten deseń
aro_77 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 A jak chcesz cos taniej do osuszania to sprawdz Rollex'a od Tenzi. Ja uzywam w miare regularnie pomaga osuszyc i nablyszcza - lubie to w przeciwienstwie do car shine'a...
R0N1N Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 czy po tym bez problemu można używać QD?? Last Touch jest quick detailer'em więc nie ma potrzeby używania po nim kolejnego produktu z tej rodziny. No chyba, że się lubi i chce. Czy psikacie LT również na szyby?? Oczywiście.
Sucre Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Właśnie dlatego pytam czy po spsikaniu LT w czasie oszuszania używacie jeszcze QD?? Czy nie jest to już taka sztuka dla sztuki?? Chociaż czytałem że LT detailerem jest średnim.
R0N1N Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Właśnie dlatego pytam czy po spsikaniu LT w czasie oszuszania używacie jeszcze QD?? Ja już nie używam. czytałem że LT detailerem jest średnim. Cóż, taki np. QD+ od CG jest zdecydowanie lepszy ale LT nie jest aż taki zły. Ja go lubię.
Rekomendowane odpowiedzi