wojtek1788 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Na komis obok mojego zakładu przyjechał pewien pan który chciał sie pozbyć swojego wysłużonego vw passata a ten zgrzytek odrazu wpadł mi w oko:) handelek traktuje jako hobby:] ale zawsze staram się by autka były jak się tylko da dopieszczone:] nie tylko optycznie ale takze mechanicznie:) pomyślałem że dam mu szanse i dziadka troszke odmłodze:) tym bardziej że cena była atrakcyjna:) Tak więc fura pierwsza klasa:) prezentowała sie pięknie:) Lakierek delikatnie matowy kilka rysek wgniotek parchów itd:] zakres prac 2 osobowej ekipy:] likwidacja i zabezpieczenie ognisk korozji nowa lampa, wachacz, czujnik temperatury, naprawa El. szyberdachu rarytas:) podłączenie grzanych foteli:) Pranie tapicerki czyszczenie całego autka:) Polerka Dokładne mycie wodą z źródła cyryla:p Aktywna piana karcher wiaderko gąbka szczotka pędzelki Glinkowanie korekta Fast cut plus mycie imperial mycie ultrafine dokładne wytarcie mikrofibrą wosk 1Z glanz wax efekt prac:) Wiadomo auto nie jest nowe wiec jest troszke zmęczone życiem, fotek środka niestety nie mam, ponieważ nie zdążyłem ich zrobić autko odjechało następnego dnia a Pan kupujący był bardzo zadowolony:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Takie auta to ja lubie Za ten przód (a raczej bok) to powinni lakiernika i tego co dobierał powiesić za... Pasek "Lalka" chociaż nie ideał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Lubie projekty typu "REANIMACJA" Efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afi Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Wyjeżdżasz taką perełką na miasto, a wszyscy się zastanawiają "opłacało mu się lakierować takiego dziadka...?" Wyszło chłopaki zajeb.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 super wyszło. A kupujący pewnie myślał że cały był lakierowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timur Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 nic tylko skupowac stare autka i reanimowac w ten sposób-moje uznanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 tym bardziej jeśli nie mają różnych wgnieceń i nie mają bardzo rdzy, bo wtedy to trzeba lakierować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormsystem Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 wojtek1788, Pyszna robota...ale ten kabel w imadle to musi być agresywny gość - pali się do pracy -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWes Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Robota pierwsza klasa Czy mi się wydaje czy nie odklejałeś naklejki "pl" z klapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 hehe kurcze jakby teraz właściciel poprzedni zobaczył to by padł aa na pewno by go chciał z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek1788 Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 ten kabel na imadle to zasilanie do defibrylatora makita 9227cb naklejka została dla klasy wieku auta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Auto świetnie wygląda, odmłodniało kilka lat a i cena na pewno skoczyła w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinCe Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 moje ulubione typy projektów dzień do nocy w porównaniu do tego co było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRIVER Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Mega różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurekpit Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 No Wojtek nie zła metamorfoza Dobra robota, pozdr lokalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witol Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 hehe kurcze jakby teraz właściciel poprzedni zobaczył to by padł aa na pewno by go chciał z powrotem Dokładnie! To samo pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi