Dareek79 Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Witajcie Troszkę zadbałem o lakier mojego drugiego autka - Skody Octavii przed zimą. Oczywiście kosmetyki większość Megs-a więc tak: 1. ryski usunięte przy pomocy Ultimate Compound 2. głębia lakieru odzyskana przy pomocy DC2 ( kilka razy ) 3. woskowanie Mirror Glaze #16 - 3 krotne w odstępach kilkugodzinnych 4. wosk DC3 - 2 warstwy 5. lamy tył PlastX 6. oponki - Endurance 7. szyby - płyn Sonax-a efekty poniżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Darekk no wiesz Gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted November 1, 2010 Administrator Report Share Posted November 1, 2010 SZyBA, mistrz gratulacji Dareek79, dobra robota jak na start no i ten niewdzięczny do detailingu srebrny kolor fajnie odżył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel- Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Dareek79, chyba dużo nie jeździsz, skoro masz jeszcze oryginalne Conti na felgach? Spoko robota, choć jak dla mnie opony za tłuste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dareek79 Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 Dareek79, chyba dużo nie jeździsz, skoro masz jeszcze oryginalne Conti na felgach? Spoko robota, choć jak dla mnie opony za tłuste. Co do Skody - kupiłem ją z przebiegiem 77 tkm w sierpniu br. - od tamtej pory przejechała 1500 km - mało nią jeżdżę - do garażu mam 18 km Co do opon- właśnie mi się podoba taki efekt na oponach ( środek Endurance). Mam także Hot Shine który daje bardziej matowy efekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel- Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 właśnie mi się podoba taki efekt na oponach Nie no pewnie, to ma zadowolić Ciebie, nie mnie. Ja sobie tylko swoją opinie wyrażam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dareek79 Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 właśnie mi się podoba taki efekt na oponach Nie no pewnie, to ma zadowolić Ciebie, nie mnie. Ja sobie tylko swoją opinie wyrażam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts