Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 należałoby dobrać takie QD, które nie wpłynie negatywnie na odprowadzanie wody przez HydrO2. tylko, że w takim wypadku nawet jakby QD źle wpłynął na HydrO2 to i tak ma te właściwości w sobie. Oczywiście jeszcze zależy od Q Detailera. Chodzi mi o to że niektóre QD nie odprowadzają wody tak dobrze więc możemy tylko pogorszyć sytuację. Czy wpływa negatywnie? Nie wiem Na powłokę na pewno nie. Na woski trudno powiedzieć, ale dla mnie raczej nie ma to znaczenia. Uważam że warto użyć taki produkt na osłabiony wosk, a wtedy nie interesuje mnie jak na niego wpłynie. Ważne żeby uratować jeszcze na jakiś czas hydrofobowość
Sucre Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 kamilgt nie wiedziałem ze UQW takk ładnie odprowadza wodę jak dla mnie bomba.
kubik Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Może nie do końca kropelki,a bardziej jak się trzymają woski po dość nie sprzyjających warunkach.Czas od aplikacji 7tygodni Carbon Atlantique
wkr Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zymol spłynął ? niemożliwe! To na pewno prowokacja wyznawców Sonaxa @kubik , co masz na myśli pisząc "niesprzyjające warunki" ?
kaskra1 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wydaje mi się że chodzi o deszcze...
kojak Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Tylko w sumie tutaj za dużo nie widac. No chyba, że tak "siedzi" .
dzinkins Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Chyba tak to powinno wyglądać na zabezpieczonych felgach
thrashy Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 dzinkins, super kropelki, co siedzi na felgach?
kubik Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 kaskra1, dokładnie chodziło o deszcze. Ukazuje,że po stronie Carbona po myciu jest tafla na dole drzwi,a Atlantique ładnie zrzucił wodę
dzinkins Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 dzinkins, super kropelki, co siedzi na felgach? Gtechniq C5
kubik Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 dzinkins, Z tego co widzę poszło na gołe amelinium Fajnie,że w końcu ktoś się zdecydował przetestować
kamilgt Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 kubik, Oooooo kolego, to nie gołe aluminium tylko nowy lakier proszkowy
lakikwap Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gtechniq C5 Ile czasu już tam siedzi? Ja dziś zaliczyłem szybki bezdotyk, bo auto dawno nie myte.. proch za 5taka i woda dem. za 5taka. Na felgach i plastikach DLUX. Lakier kanapka z concorso i shielda (nie mogłem sie zdecydować) na cfpro. Ale powiem że jakoś bez szału biding, krople okej ale z myjki deszczowe kiepsko, na dachu szczególnie... chociaż może przesadzam. Felgi kroplekują super, ale domyć bezdotykowo niema opcji.. ale to chyba z racji na bardzo mocno pylące umnie klocki i niełatwy wzór felgi do mycia pod ciśnieniem.
dzinkins Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 kubik, Oooooo kolego, to nie gołe aluminium tylko nowy lakier proszkowy Dokładnie dzinkins napisał/a: Gtechniq C5 Ile czasu już tam siedzi? Dziewiczy felgi po renowacji i zabezpieczeniu - przebieg 0m
Administrator Evo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Felgi kroplekują super, ale domyć bezdotykowo niema opcji.. To tak jak na moich białych - kropelki miażdzą, ale nie ma opcji domycia ich już po kilkudziesięciu kilometrach.
dzinkins Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Cytat: Felgi kroplekują super, ale domyć bezdotykowo niema opcji.. To tak jak na moich białych - kropelki miażdzą, ale nie ma opcji domycia ich już po kilkudziesięciu kilometrach. Przy CQ i C5 nie było aż takiej wielkiej tragedii - wszystkie koła w "rodzinie" zabezpieczone i jest git
kubik Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Dokładnie Ciekawy ten lakier,mógłbyś wrzucić więcej foto?
dzinkins Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 dzinkins napisał/a: Dokładnie Ciekawy ten lakier,mógłbyś wrzucić więcej foto? Proszę
Geno Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Jak prawdziwy cygan Od siebie dodaję - C5 robi dużą robotę
Burner Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 dzinkins, to lakier z palety RAL? Jeśli tak, zdradź numer
dzinkins Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 dzinkins, to lakier z palety RAL? Jeśli tak, zdradź numer Nie o nie z Ral-a tylko nowość w magików z Marek co robią renowacje.
Rekomendowane odpowiedzi