Skocz do zawartości

Kropelkowanie - zdjęcia i filmy forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samochód po 3 stopniowej korekcie Menzerna 400/2500/4000 i na to poszedł Poorboy's Red. Myślę,że wyszło nieźle. A już miałem się go pozbywać :-]

krople.jpg

krople2.jpg

Opublikowano

Dziś zrobiłem taty Sejka i jak skończyłem akurat zaczęło kropić, więc ustrzeliłem co nieco :D FK 1000P

2gsii5t.jpg

4v4ocn.jpg

Opublikowano
cyymek, Jak widać BH super poprawił kropelkowanie carbona :good::good:

Osobiście nie zgodzę się z tym że BH poprawia kropelkowanie Carobna, na dowód zamieszczam kropelki na swoim aucie.

Menzerna 2500 + Lusso Oro Revitalising Creme + Carbon (dwie warstwy)

kropelkowanie po około 3 dniach od nałożenia drugiej warstwy.

zdjecie47.jpg

zdjecie48.jpg

Opublikowano
kupis99, Właśnie dlatego, że wiesz jak działa carbon powinieneś zrozumieć o co mi chodzi ;)

;) rozumiem, rozumiem ;)

Do tych co używają BH, uważam, że BH nie jest w stanie poprawić kropelkowania Carbona (o ile go nie osłabi :D ), może dodać lekko dodatkowej głębi na ciemnych lakierach, z czym się zgodzę, ale co do samego kropelkowania moim zdaniem nie ma absulutnego wpływu.

Załaczyłem kropelkowanie na swoim aucie na dowód tego że, bez BH kropelki są super po samym Carbonie. :)

Opublikowano
BH nie jest w stanie poprawić kropelkowania Carbona

Za to jest w stanie je popsuć co widać na załączonych obrazkach ;)

Opublikowano
BH nie jest w stanie poprawić kropelkowania Carbona

Za to jest w stanie je popsuć co widać na załączonych obrazkach ;)

No nie chciałem tego pisać wprost, co by nikogo nie urazić, ale to prawda. Moim zdaniem, jeśli chodzi o Carbona to absolutny "The Best" oczywiście o ile mówimy o woska ze średnio - wyższej półki.

Chociaż jak pokazują testy w innym dziale, porównujące Carbona z dużo droższymi i bardziej renomowanymi braćmi ze stajni Zymola, też im dużo nie ustępuje. ;)

Opublikowano

f37549b8f8cd7883m.jpg

a720671ef08de944m.jpg

476s położony w sierpniu.... ! Stan na koniec kwietnia 2013 8-) przez jesień/zimę przejechałem raptem 3 tys. 3 porządne mycia, ze 4 - 5 bezdotyków + podbijany QD Ultimate Polish. Czas ściągnąć dziadka i zasmarować czymś przyjemniejszym.

Opublikowano

Fancivi, zupełnie przypadkiem przybliżyłem to zdjęcie w programie graficznym i postanowiłem wrzucić. Dodałem też oryginał, żeby nikt nie pisał, że to "fotoszopka" ;)