Administrator Evo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 A po co Wam ta śliskosć w LSP....
SJake Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 A po co Wam ta śliskosć w LSP.... Kobiety, o aksamitnej skórze kochają gładkie maski... resztę dopowiedzcie sobie sami - jest wszak przed 23...
Administrator Evo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 resztę dopowiedzcie sobie sami Dobrze że się zgadzamy, że po nic
maq Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 A po co Wam ta śliskosć w LSP.... Żeby stary wyjadacz o takie podstawowe rzeczy pytał A tak serio to mi też do niczego nie jest to potrzebne, bo nie lubię miziać lakieru "po wszystkim".
kamilgt Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 nie lubię miziać lakieru "po wszystkim" a ja lubię, na klamki zawsze leci jeszcze PA Rapidwaxx
tukolarz Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 kamilgt, no to dajesz Sonax-a na mokro na Sonax-a Netshield albo QD i masz super zasmarowany Sonax-em lakier . PS. Tylko Sonax .
Ciastek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Śliskośc daje to, że samochód mniej sie brudzi w deszczu Ale i ta knajbardziej chodzi o look
Administrator Evo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Śliskośc daje to, że samochód mniej sie brudzi w deszczu Nieprawda LSP może być ultra tępe i nie brudzić się w deszczu, a może być bardzo śliskie i od razu łapać brud.
SJake Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 True... idę poszperać po turtlach...
Carire Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Śliskośc daje to, że samochód mniej sie brudzi w deszczu Nieprawda LSP może być ultra tępe i nie brudzić się w deszczu, a może być bardzo śliskie i od razu łapać brud. możesz napisac jakie?
sauber Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 No i robiłem ostatnio maskę na próbę , Lewa strona PB Red, prawa Coli no.476. Jakoś sporej różnicy nie ma, chooociaż przy lekkim deszczu z Red`sa lepiej woda spływa, takie mam wrażenie
lu5asz Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Ładne kropelki .Co kladles pod wosk?
sauber Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Ładne kropelki .Co kladles pod wosk? Lewa strona pod PB reda wet look CG aa prawa strona pod Coli poszedł HDC. To jest i tak tylko na próbę
Pavlik Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 HDC+Coli... dziwne kombo i rozumiem, że celem jest look dzięki HDC + trwałość dzięki Coli? Hmm...z opinii na forum wynika, że nic z tego nie będzie ale zobaczymy, a nóż pobije trwałością chociażby Carbona
sauber Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 HDC+Coli... dziwne kombo i rozumiem, że celem jest look dzięki HDC + trwałość dzięki Coli? Hmm...z opinii na forum wynika, że nic z tego nie będzie ale zobaczymy, a nóż pobije trwałością chociażby Carbona Carbon czeka na półce aż się zrobi fajnie ciepło To tylko taki eksperyment
magister Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Zymol titanium wspomagany dzisiaj sonaxem
Administrator Evo Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Zymol wspomagany sonaxem Jeden psika na CRa, drugi na Zymola....Jeszcze Wam lakier powypala od tych herezji... poprawiłem link
luq92 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Dwutygodniowy Turtle Wax kładziony na szybko.
michałoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 [ Dodano: 5 Luty 2013, 20:05 ] Ach te markietowe wynalazki... To czego nazwa zaczyna się na S a kończy na ONAX?
JM63 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 To czego nazwa zaczyna się na S a kończy na ONAX? Nieeee
JM63 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Potrzymałbym trochę w napięciu, ale pewnie dostałbym punkty za nieudolne mieszanie Rain'x
Ciastek Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Potrzymałbym trochę w napięciu, ale pewnie dostałbym punkty za nieudolne mieszanie Rain'x Znam, sam też niezłe krople z tego specyfiku wstawiałem
Rekomendowane odpowiedzi