Skocz do zawartości

Kropelkowanie - zdjęcia i filmy forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A po co Wam ta śliskosć w LSP....

Kobiety, o aksamitnej skórze kochają gładkie maski... :-] resztę dopowiedzcie sobie sami - jest wszak przed 23...

Opublikowano
A po co Wam ta śliskosć w LSP....

Żeby stary wyjadacz o takie podstawowe rzeczy pytał :dontknow:

A tak serio to mi też do niczego nie jest to potrzebne, bo nie lubię miziać lakieru "po wszystkim". :lol::kox:

• Administrator
Opublikowano
Śliskośc daje to, że samochód mniej sie brudzi w deszczu

Nieprawda ;) LSP może być ultra tępe i nie brudzić się w deszczu, a może być bardzo śliskie i od razu łapać brud.

Opublikowano
Śliskośc daje to, że samochód mniej sie brudzi w deszczu

Nieprawda ;) LSP może być ultra tępe i nie brudzić się w deszczu, a może być bardzo śliskie i od razu łapać brud.

możesz napisac jakie?

Opublikowano

No i robiłem ostatnio maskę na próbę , Lewa strona PB Red, prawa Coli no.476. Jakoś sporej różnicy nie ma, chooociaż przy lekkim deszczu z Red`sa lepiej woda spływa, takie mam wrażenie :)

DSC01233.JPG

DSC01235.JPG

DSC01238.JPG

DSC01240.JPG

Opublikowano
Ładne kropelki .Co kladles pod wosk?

Lewa strona pod PB reda wet look CG aa prawa strona pod Coli poszedł HDC. To jest i tak tylko na próbę ;)

Opublikowano

HDC+Coli... dziwne kombo i rozumiem, że celem jest look dzięki HDC + trwałość dzięki Coli? Hmm...z opinii na forum wynika, że nic z tego nie będzie ale zobaczymy, a nóż pobije trwałością chociażby Carbona 8-)

Opublikowano
HDC+Coli... dziwne kombo i rozumiem, że celem jest look dzięki HDC + trwałość dzięki Coli? Hmm...z opinii na forum wynika, że nic z tego nie będzie ale zobaczymy, a nóż pobije trwałością chociażby Carbona 8-)

Carbon czeka na półce aż się zrobi fajnie ciepło :D To tylko taki eksperyment :D

• Administrator
Opublikowano
Zymol wspomagany sonaxem

Jeden psika na CRa, drugi na Zymola....Jeszcze Wam lakier powypala od tych herezji... :roll:

poprawiłem link ;)

Opublikowano
Potrzymałbym trochę w napięciu, ale pewnie dostałbym punkty za nieudolne mieszanie :D

Rain'x ;)

Znam, sam też niezłe krople z tego specyfiku wstawiałem :-]