Skocz do zawartości

Kropelkowanie - zdjęcia i filmy forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przebieg znikomy, średnia może 15km dziennie? I oczywiście autko garażowane. Zapewne geno robi więcej kilometrów a u niego o niebo lepiej...domyślam się, że lepiej przygotował powierzchnię.

Opublikowano
geno,

jak przygotowałeś powierzchnie w takim razie?

pewnie korekta była grana :P , albo jakiś niebieski korek itp... :lol:

Opublikowano

A u mnie S30+ na to od razu esclate ręcznie i na to Husaria x2. Jest różnica? jest...i doskonale to widać 8-)

Pytanie czy poprawiłoby się co nie co po umyciu rękawicą :oops: ale na to teraz nie ma czasu.

Opublikowano

Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu,że Husaria była dobrym wyborem ;)

Ale weryfikować to będę na wiosnę :D

Opublikowano
Ale weryfikować to będę na wiosnę

:idea::idea::idea:

why :?:

Szkoda mi wrzucać,na zupełnie nieprzygotowany samochód Husarię ;)

A czasu na to za bardzo nie mam... :/

Opublikowano

Czy takim dobrym ? Do tej pory nie widać różnic między nią, a Carbonem, ale działamy dalej, zobaczymy kiedy zejdą :-]

Opublikowano

Glasur położony na Titanium.

Aplikacja na odpierdziel czyli mycie>qd>titanium>10h>qd>glasur>10h>qd

W momencie powstania filmiku minęło lekko ponad 2 miesiące od aplikacji. Na dolnych partiach brak kropelkowania, ale rzut wody jeszcze całkiem poprawny.

http://www.youtube.com/watch?v=Ci65b4vEr_c&list=HL1352818352&feature=mh_lolz=hd1

Po odpaleniu zmienić na 720p

Opublikowano
Kamil zna zwycięzce, bo wie którą stronę maski ma zamiar potraktować APC jak nikt nie będzie patrzył :-] :-] :-]

O tym samym pomyślałem, tylko że jakiegoś ludwika albo dewaxera zastosuje ciemną nocą ;)

Opublikowano

Ja nawet nie aplikowałem PA, bo by zaraz było, że nielubność wosku od razu widoczna. Kamilek czynił zaszczyty ;) Carbon szpachelką nakładany, więc to też może być plus :o