Pavlik Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Świeżo położona Husaria od Polishangel: i krótki filmik: dłuższy wkrótce
kamilgt Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Świeżo położona Husaria od Polishangel: a jednak się skusiłeś?
kamilgt Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Pavlik, a jak wrażenia z nakładania, ścierania? jak się wypociła? długo stało volvo po aplikacji? jak w porównaniu do Zymków
Pavlik Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Aplikacja troszeczkę gorsza od Zymolki, jakoś tak częściej trzeba było sięgać do słoiczka...pytanie czy to nie dlatego, że wzięta prosto z lodówki Ścieranie - bez problemu, nałożone zostały dwie warstwy w odstępie ok. 2h. Autko stało ok. 14h w garażu ok. 17 st. po czym troszeczkę podgrzane halogenami...poszło gładko, ale maska najwyraźniej nie została dość wygrzana, bo wczoraj w słoneczku wyszły malutkie hologramy Jak dla mnie to coś pomiędzy Carbonem a Glasurem. Zobaczymy jak długo posiedzi.
kamilgt Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Pavlik, czyli mając do wyboru glasura i husarię to wybrałbyś Z?
Pavlik Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 kamilgt, jeszcze nie wiem wiesz jak to jest...teraz to, jutro tamto
tukolarz Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Aplikacja troszeczkę gorsza od Zymolki, jakoś tak częściej trzeba było sięgać do słoiczka...pytanie czy to nie dlatego, że wzięta prosto z lodówki A ja mam odmienne odczucia. Jako posiadacz Glasura i Husarii, to na "+" tej drugiej jest wydajność (na sedana tylko kilka razy delikatnie zaglądałem do słoiczka - Glasura jakoś idzie mi więcej ). No i genialna śliskość- lepiej niż Zymolek. Gdyby nie to, że Husaria w zapachu jest bardziej sztuczna niż amerykański wojownik, to... Przy Glasurze, to lwią część robi HDC- PA jest znowu bardziej "naturalna" na lakierze- takie inne szkiełko. U mnie PA siedzi na razie dwa tygodnie, męczę ją robiąc setki km w deszczu a samochód się sam czyści (cały brud zlatuje na tył i tam są delikatne ślady po deszczu- nawet dolne partie są "czyste"- wcześniej czegoś takiego jakoś nie widziałem przy porządnych woskach). Posmarowałem sobie wannę 50:50 Shieldem i Husarią i już kilka "gorących kąpieli" zawodnicy wytrzymali. Tak więc- dobry stuff - jestem bardzo zadowolony.
Carire Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Pavlik, ale Sjake radził żeby były większe przerwy w nakładaniu kolejnych warstw, minimum 12 h a po ostatniej 24 h i najlepiej 3 warstwy. Na jaki cleaner nakładałeś? tukolarz, na jaki cleaner nakładasz? Nakładałeś może na HDC?
Pavlik Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Carire, wiesz...moje autka jeżdżą a nie stoją, zrobiłem tak a nie inaczej i nie sądzę aby z tego powodu wosk spłynął kładzione na Esclate Lotion.
tukolarz Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 na jaki cleaner nakładasz? Nakładałeś może na HDC? Nakładałem na PA Esclate Lotion. HDC- tylko Zymolkami przykrywałem . Bawiłem się testowo Husarią na cleanerze SV CF Regular, i mam wrażenie, że jednak lepiej pozostać przy dedykowanym rowziązaniach .
lukas1986 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 5-cio dniowy colli na VP (wszystko ręcznie, bez glinkowania)
jackill Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 2 warstwy Colli (na zimę), pierwsza ponad tydzień temu (wcześniej glinka i Achilles na rotacji, potem IPA), druga w sobotę. Dzisiaj po nocnym deszczu. Trochę płaskie kropelki, ale odprowadzanie wody pierwsza klasa
covall Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Colinite 476 w poprzednim aucie
Carire Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Zymol Glasur 2 tygodnie: Uploaded with ImageShack.us Zymol titanium świeżo położony: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us a teraz zagadka : co to takiego ? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dziękuje
micky Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 a teraz zagadka : co to takiego ? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dziękuje A to jest Mitchell&King Glitter z drobinkami brokatu? Zgadlem?
gruby_RS Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Optimum Opti-Seal (nie powłoka, spray-sealant ) A tu Opti-Coat...
Administrator AreK Opublikowano 3 Października 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Wolfgang Deep Gloss Paint Sealant dwa tygodnie po aplikacji
gruby_RS Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Kilkudniowy Opti-Seal...jak na towar "nałóż i odejdź" to IMO jest Czas aplikacji na burty + przód ok 2 minut
3Michael Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Jedno dniowy glasur na LPL po deszczu.
witboy Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 jakis tam autoland nano .. wzielem bo nic nie uzywalem zreszta z zewnatrz jakos malo zawsze przejmowalem sie wygladalem plus zaczelem uzywac jana niezbednego do osuszania i kozak pare chwil i auto suche zona mimo iz w 8 mc ciazy wosk docierala ze mna bardzo starannie ;]
Siwy Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Tygodniowy DG 105 na 605
Ciastek Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 witboy, to będzie rodzinne dzielenie pasji w takim razie
Rekomendowane odpowiedzi