Skocz do zawartości

Kropelkowanie - zdjęcia i filmy forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kropelkowanie.jpg

To co wyzej, ale pociagniete Stjaernagloss Silke Detailerem i dobite 300km w deszczu ze sniegiem (syf z trasy gratis :D). Przepraszam za jakosc, ale niestety tel+ciezkie warunki...

Opublikowano

kerad, jak coli wygląda tak po 1,5 miesiąca to musiałeś wykonac jakiś "błąd w sztuce :-]

FK po płukaniu na bezdotyku (nałożony wczoraj)

zdjcie0434a.jpg

• Moderator
Opublikowano
Finish Kare 1000P HI

A można podpytać od jak dawna wosk gości już na aucie? Bardzo ładnie wygląda a ja go używałem dotychczas tylko do felg :o

Opublikowano
Finish Kare 1000P HI

A można podpytać od jak dawna wosk gości już na aucie? Bardzo ładnie wygląda a ja go używałem dotychczas tylko do felg :o

To były fotki jak wosk miał ok 3-4 miesiące. Pod wosk poszedł cleaner Dodo Juice Lime Prime Lite - oba produkty polecam :good:

blaszczu, ewidentnie Toyocie przydałoby się coś na szybę. :-]

Na wiosnę w PSB będzie odpowiedni temat z tym samochodem bo będę go ogarniał na tip top i wtedy postaram się nic nie pominąć ;)

Opublikowano

Cquartz "przeładowany" po 2tys.km od ostatniego mycia na aucie wczorajszy deszcz...(Cquartz nakładany we wrześniu)

IMG_0279.JPG.ea9d56349e24f1e0e70e7ae01c14f2a1.JPG

IMG_0280.JPG.0cbb9a3f982b7a5ad4adbbf8e2184c65.JPG