SzaKal Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Mam do was pytanie czy jest jakiś sposób na czarne otarcia np. od butów na progach i drzwiach ? Uploaded with ImageShack.us I jeszcze pytanko czy używał ktoś z was produktów firmy Royal ? http://royal.info.pl/index.php?cPath=31 ... 020f98645c
maestro00 Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Ja to u siebie usuwam APC (aktywna piana z wodą). Gąbka/szczoteczka w ruch. Jeśli to guma to możesz sprobować podgrzać suszarką.
Partner forum CAR CRAZY Posted October 23, 2010 Partner forum Report Posted October 23, 2010 SzaKal, APC i będzie OK
SzaKal Posted October 23, 2010 Author Report Posted October 23, 2010 Ja zawsze używam do czyszczenia plastików produktu firmy Stockmeier i wszystko fajnie puszcza ale nie te ślady po butach, spróbuje aktywną pianą ale nie zdaje mi się żeby sobie z tym poradziła [ Dodano: 23 Październik 2010, 19:22 ] hmm jak możecie to zaproponujcie mi jakieś dobre APC żeby te ślady puściły
michal_gg Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Nielsen, Megs, PB każde sie nada. Odpowienie stężenie i jazda
Recommended Posts