blaszczu Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Cześć Jeśli zły dział wybrałem to z góry przepraszam i proszę modów o przeniesienie A teraz do rzeczy! Na dniach odbieram samochód od lakiernika - auto będzie po lakierowaniu oraz pełnej polerce lakieru. Chciałbym go jakoś zabezpieczyć przed zimą - co polecacie? Czy raczej nie warto się bawić w nic takiego? Z góry dzięki za pomoc i odpowiedzi! Pozdrawiam, Maciek
kupusso Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Chciałbym go jakoś zabezpieczyć przed zimą - co polecacie? wosk
blaszczu Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Chciałbym go jakoś zabezpieczyć przed zimą - co polecacie? wosk Też tak myślałem A jaki możecie polecić do koloru żółtego?
maestro00 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Chciałbym go jakoś zabezpieczyć przed zimą - co polecacie? wosk Rzeczywiście, bardzo odkrywcze Na zimę FK 1000p Na lato Raceglaze (testerek może być)
fireman Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 A czy przypadkiem świeży lakier nie musi się pierw utwardzić 2-3miesiące? Były podobne tematy już.
maestro00 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Nowoczesne lakieru nie muszą być już wyprażane na słońcu. Tak czy inaczej wosk na pewno nie zaszkodzi, w końcu to nie polerka.
blaszczu Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Chciałbym go jakoś zabezpieczyć przed zimą - co polecacie? wosk Rzeczywiście, bardzo odkrywcze Na zimę FK 1000p Na lato Raceglaze (testerek może być) Dzięki maestro00, o taką odpowiedź mi chodziło Jeszcze jak mi powiecie gdzie dostanę taki wosk to byłoby miło
maestro00 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=26
blaszczu Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=26 OK, już sam znalazłem w paru sklepach - po prostu nie wiedziałem, że FK to inaczej FINISH KARE W sumie jeszcze jedno pytanko mi się nasuwa - ile ml będę potrzebował na pokrycie Renault Megane Coupe?
maestro00 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Nie zdziw się jeśli na puszcze (przy zakupie samplera) będzie napisane BWM bo to jest nazwa handlowa tegoż wosku. Sampler wbrew pozorom spokojnie starczy na kilka aplikacji całego auta.
blaszczu Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 Nie zdziw się jeśli na puszcze (przy zakupie samplera) będzie napisane BWM bo to jest nazwa handlowa tegoż wosku.Sampler wbrew pozorom spokojnie starczy na kilka aplikacji całego auta. Sampler czyli? Sorry, że zadaję tak głupie pytania ale dopiero zaczynam "bujać się" w świecie Auto Detailingu 2 x http://www.all4auto.pl/finish-kare-1000 ... ?cPath=1_5 wystarczy na taką Megankę?
maestro00 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 To jest sampler (próbka) - przyjdzie w innej puszeczce ale 1 szt. spokojnie wystarczy na kilka porządnych woskowań. Nie ma sensu kupować 2 sztuk.
blaszczu Opublikowano 16 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2010 To jest sampler (próbka) - przyjdzie w innej puszeczce ale 1 szt. spokojnie wystarczy na kilka porządnych woskowań.Nie ma sensu kupować 2 sztuk. Obrazek I o to mi chodziło właśnie Dzięki za odpowiedź! Jutro może zamówię i jak już auto wróci to w wolniejszy weekend nawoskuję i wrzucę foto jak mi to poszło Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi