Gość Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Honda przygotowana zestawem duragloss Bonding Agent i #111, wcześniej glinkowanie Do tej pory auto nie widziało glinki, a turtle wax uważałem za produkt z wysokiej półki, więc tym bardziej efekt mnie lekko rzucił na kolana, przede wszystkim lakier odzyskał perłową barwę, widać to z bardzo bliska. Kolejne będzie 7-letnie seicento, a hondzie jeszcze raz zrobię sesję Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Więcej zdjęć, będzie co oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar01 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dokładnie, bo tak, to nie ma nawet jak porównać efektu sprzed roboty z tym po. Ale ładnie skomponowane fotki, gdybym nie spojrzał, że jesteś z Gdańska, to powiedziałbym że to most Świętokrzyski w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ok ok na razie wymyślam jakiś system mocowania aparatu do jadacego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 na razie wymyślam jakiś system mocowania aparatu do jadacego auta po co wymyślać? Są gotowe rozwiązania, zarówno na magnes jak i na przyssawkę do szyby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 13 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 kuflik, ale robienie fotek RIGiem to nie takie hop siup Bo rozumiem że ramię przynajmniej 1-1,5metra potrzebna do takich fot,jeśli ma być widać cos wiecej niż kawałek maski i reflektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afi Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Evo, i później trzeba mieć trochę umiejętności, jak obrobić zdjęcie graficznie, aby tego wysięgnika nie było widać (i przy okazji cienia jakie rzuca)... OT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Evo, Afi, http://forum.optyczne.pl/viewtopic.php?t=12954 Oj tam oj tam:) Da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 13 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Że się da to wiem bo moje auto miało takie foty, ale laik raczej tego nie ogarnie BTW, widziałem kiedyś na parkingu pod Lidlem jak panowie z dwóch MX-5 robili właśnie foty z Rigiem, takim 2 metrowym. Niestety kierowca zapomniał chyba że z 2 metrowym ramieniem nie zmieści się między latarniami, zostawił cały zestaw na latarni A prędkość niska nie było,trochę sie posypało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Że się da to wiem bo moje auto miało takie foty, ale laik raczej tego nie ogarnie to akurat zajmuje 5min roboty w PS i nie trzeba byc grafikiem za to same "przyssawki" to pewnie nie lada koszt... a co do tematu to FOTKI FOTKI!! bo poza ciekawą kompozycją zdjęcia to nie wiele tam widac (po za czystym autem ) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 13 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 to akurat zajmuje 5min roboty w PS i nie trzeba byc grafikiem Mówiłem o całokształcie, nie tylko o PSie. I nie wiem jakim cudem laik miałby zrobić to poprawnie w Ps w 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 za to same "przyssawki" to pewnie nie lada koszt... Jedna przyssawka około 30pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Jeszcze aparat. Bez szerokiego katu nie podchodźcie (minimum 20-25mm - ekwiwalent). Chyba, że rig ma mieć 10 metrów. Poza tym - kto robi rigshoty z prędkościami wyższymi jak 20kmh jest niezłym rzeźnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi