xnolb Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Tak jak piszą, przetop go a potem włóż do lodówki i zobacz po pewnym czasie czy wrócił do swojej pierwotnej konsystencji Postał kilka godzin na grzejniku, stopił się, wymieszałem i odstawiłem. Po kilku godzinach już wygląda jak na zdjęciach w necie. 1
CrisAGC Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 Tak jak piszą, przetop go a potem włóż do lodówki i zobacz po pewnym czasie czy wrócił do swojej pierwotnej konsystencji Postał kilka godzin na grzejniku, stopił się, wymieszałem i odstawiłem. Po kilku godzinach już wygląda jak na zdjęciach w necie. Cieszę się, że udało się pomóc
Moderator BiałyGTi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Dnia 18.11.2016 o 00:02, xnolb napisał: Postał kilka godzin na grzejniku, stopił się, wymieszałem i odstawiłem. Po kilku godzinach już wygląda jak na zdjęciach w necie. czy po przetopieniu nie zmienia juz sie w papke ?? czy nadal w lodowce trzeba trzymać
Moderator BiałyGTi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 8 minut temu, xnolb napisał: Bez lodówki się nie obędzie Ok dzieki wszystko jasne
Rekomendowane odpowiedzi