spons Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Jakim padem lecisz i jak szybko ci to idzie? Ja zielonym padem musialem jechac i jachac zeby cokolwiek zeszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 bedzie odlot kolorek mistrzowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Kolor wdzieczny do pokazywania zarysowan, nie to co na tym srebrnym co ja robilem. Co smieszne samochod dosc stary a nie jest jakos mega zajechany, widac ze ktos dbal o niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Używałem pomarańczowego pada firmy ABW i również ich czarnego waflowego do wykończenia, ile pracowałem nad lakierem całość zajeła mi 3 dni z tym że po w pierwszych dwóch dniach po 6-7 godz a w 3 dniu 3 godzinki. Na samochód wrzuciłem HDC i Carbona ale nie miałem czasu zrobić fotek Jak pójdzie druga warstwa to pochwale się zdjęciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam, porcja zdjęć z ostatniego grubego pucowania przed zimą. Na samochód poszło dodo juice lime prime maszynowo i jedna warstwa colli 476, druga pójdzie w przyszły weekend. Dla tych którzy uważają ze woskiej za 70zł nie można osiągnąć ładnego efektu napiszę, jak dla mnie połączenie ddlp+476 sprawdza się świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 1 Listopada 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Miło zobaczyć tak zachowane E36 i to jeszcze w Touringu, bez dodatkowych znaczków M,blachy ryflowanej w środku i podświetlanych spryskiwaczy No i koła robią robote, bez dwóch zdań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 wyszlo pieknie mimo kiepskich zdjec maska to jakis carbon? czy folia? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Gratulacje bardzo ładnie utrzymane Touring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinCe Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 bardzo ładne auto ! przó bym troszke opuścił bo tylne koło bardziej sie chowa w nadkolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Wszyscy o to pytają..prawdziwy carbon. Przód w dół nie pójdzie ani milimetr. Zobacz sobie zdjęcia z poprzednich stron jak był gwincie, niby ładnie ale nie dało się jeździć, teraz siedzą oryginalne amory i springi 40/20. Wygoda nieporównywalna a że gorzej wygląda...jak dla mnie ważniejsze jest żeby buda nie dostawała po dupie a jak słyszę skrzypiące plastiki we wnętrzu to mnie krew zalewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinCe Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Wszyscy o to pytają..prawdziwy carbon. Przód w dół nie pójdzie ani milimetr. Zobacz sobie zdjęcia z poprzednich stron jak był gwincie, niby ładnie ale nie dało się jeździć, teraz siedzą oryginalne amory i springi 40/20. Wygoda nieporównywalna a że gorzej wygląda...jak dla mnie ważniejsze jest żeby buda nie dostawała po dupie a jak słyszę skrzypiące plastiki we wnętrzu to mnie krew zalewa. myslałem ze dalej jest na gwincie dlatego napisałem zeby to wyregulować. jeżeli jest na normalnych amorach to nie ma o czym mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi